Maine ma duc la o pescuiala scurta cu undita. Cu ce nada imi sugerati sa ma prezint pe balta?
La modul general, iarna, ce nada e cea mai prinzatoare? Mentionez ca pe balta pe care ma duc se prinde caras maricel, 3 la kg.
Multumesc anticipat!
Moderator: florentiniuga

Daywalker scrie:Maine ma duc la o pescuiala scurta cu undita. Cu ce nada imi sugerati sa ma prezint pe balta?
La modul general, iarna, ce nada e cea mai prinzatoare? Mentionez ca pe balta pe care ma duc se prinde caras maricel, 3 la kg.
Multumesc anticipat!

Daywalker scrie:Ok, multumesc mult! Inca sunt la servici si am fost invitat de un coleg la o nebunie pe balta de cateva ore. Din cate stiu exista de la Benzar un mix cu aroma de libelule de asta va intrebam. E mai bine ca am intrebat ca vad nu e nevoie in perioada asta sa-l ademenesc.
Fir intins si voua, in caz ca sunteti condusi de instinct

sece4u20 scrie:dar unde mai e gheata pe la voi?? cel putin la siriu nici urma de zapada nu mai este zici ca vine primavara si te astepti sa iasa ghioceii :d
!!
Daywalker scrie:Eu merg aci aproape de Bucuresti, pe Damaroaia. Sper sa ma distrez pentru ca a fost cald si nici urma de gheata sau zapada.

cristian505ro scrie:Daywalker scrie:Eu merg aci aproape de Bucuresti, pe Damaroaia. Sper sa ma distrez pentru ca a fost cald si nici urma de gheata sau zapada.
Pe Damaroaia, de fapt cred ca mergi pe Grivita mai in spate.(tine de la 2 cocosi pana in spate spre Damaroaia).

Daywalker scrie:. Puteam sa prind mai mult daca aveam larve de libelula,

cristian505ro scrie:Daywalker scrie:. Puteam sa prind mai mult daca aveam larve de libelula,
Il ai pe Marian pe dreapta dupa Cristim, are deschis cam in permanenta si mai mereu are libelule, mai ales in perioada asta.
La multi ani si fir intins!
Nu cred ca tine deschis si de sarbatori, face si el o pauza.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori