Moderatori: florentiniuga, Sebastian

) ,rame era in galetile alea cala balamuc , am udat gunoiul permanent (crapa asfaltu de seceta sio udam ramile ...ba ce tara ), inveleam gramada si acopeream cu niste linolelum ,plus ca era umbra si racoare ...casha e in spate la bloc ...si mai era si ceva vita de vie ...+ ca le facusem acoperis frumosh ,sa deraieze ploaia !
Iarna am blindat calumea crescatoria da datorita la inghet marginile gropi sa prabusit peste gunoi ...sin primavara toate ramoacele au facut pe Free Willi (eczact ca bagaboantele ,cand tie lumea mai draga te lasa cu ochin soare ...sin soarele gol pusca !!!
).
...cand am desfacut capacul ,alea faceau plaja ,pa fatza ,pa spate ...mai cami cerea una un suc ceva ca iera sete !
Sa mori o daca le tii la 7-9 grade daca nu le ai din Paste pana in Craciun !

incercati in galeata de vopsea -15 l,dar nu umpleti galeata cu balegar,((12-13 l)),gauriti capacul,,15--20 gauri is suficiente (cu ac de cusut,, inrosit) si mai tre udate o data pe saptamana
,,le pastrati la un loc mai racoros,,ferite de soare,,,numai bine,,,
si dupa aceea trebuie sa arunci rosii scofalcite ,salata ,iarba ,frunza de vita de vie (care putrezeste in timp ) ,etc.Cel mai bine este sa pui si o folie de plastic peste jumatate din groapa dupa care trebuie sa urmaresti pe timp de vara sa uzi locul (seara) ,altfel se duc in jos spre un sol mai umed.Am reusit anul acesta sa multiplic cateva kg.si cand merg la pescuit am o galeata din plastic (de lavabila)in care am pus rame, si ca sa nu o tunda de la fata locului am pus un prosop umed peste pamant (fara capac)Cand este liniste se aud gemete din galeata (si-o trag ramele ) 

La multi ani tie si intregii famili sa fi sanatos si sa te bucuri de pensie bosorogule alaturi de toti prietenii!

... sa vedeti erectii necontrolate la rame
.Vei prinde somnul ...invers
(scuze
)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator