Moderatori: gor965, florentiniuga

] care pescuim pe balti amarate si cu bani multi, ne trebuie mai mult echipament, de la 3-4 in sus si atunci se cam dubleaza costurile. Si in cazul de fata ce faci: dai cu doua scumpe ca "smecheru" dar nu-l poti numi pescuit? sau iti cumperi 4 mai low cost ca sa simti si tu ceva?

Laurentiu scrie:Provii din acelasi mediu social, dar nu pescuiesti ca toti muritorii de rand.
Tu esti un privilegiat, de ce nu recunosti?
Nu oricine poate sau isi permite sa pescuiasca ca tine direct in Dunare...

bebe2011 scrie:George,ti-as imprumuta cu mare drag o mulineta de-a mea Trabuucco Maxxis8000 care anul acesta face 5 sezoane,sa -pescuiesti cu ea in orice conditii si sa-mi spui dupa aceea de ce trebuie sa dau 700 ron pe alt model.Numai bine!

gor965 scrie:Sunt convins ca Basiair e o mulineta extraordinara la cei peste 800 euro cat costa, da si sa am banii aia, tot nu le-as cumpara ptr. Dunare !

Laurentiu scrie:gor965 scrie:Sunt convins ca Basiair e o mulineta extraordinara la cei peste 800 euro cat costa, da si sa am banii aia, tot nu le-as cumpara ptr. Dunare !
Deja o dai in extrema cealalta..noi discutam de o limita cuprinsa intre noile bbrlc-uri si longbow. Ce e peste si sub, nu cred ca are rost pe aici pe la noi (adica http://www.infopescar.ro)

idcatagsm2005 scrie:domnul gore cateva modele preferate de lunga durata 300-400 ron raport calitate pret gasim ?
)...Okuma au varful de gama pe la 100 euro ( Distance Pro Integrator) iar Shimano si Daiwa au gama cea mai de jos de la 100 euro in sus ! Pe acelasi palier de pret (100 euro) sunt o groaza de marci si modele (Trabucco, K-karp, Jaxon,DAM,Spro,etc.) dar care nu au nici pe departe acelasi volum de vanzari ca cele 3 marci amintite mai sus ! In ultimii 2 ani mulinetele s-au scumpit (datorita scumpirilor pieselor si materialelor componente) dar tot cele 3 firme sunt lideri la vanzari , ptr. ca fiabilitatea produselor acestora nu s-a schimbat ! Nu am nimic cu alte marci, dar daca am de ales intre mulinete cu pretul in jur a 100 euro, singura dilema ar fi daca sa aleg intre gama high de la Okuma sau gama low de la Shimano ori Daiwa .

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: aditzzu şi 3 vizitatori