sau mai pe romaneste nu este fraier cine cere, fraier este cine plateste.

dragan claudiu scrie:ce facem cu toti domnule florentin??? nu cred ca toti romani sint....... nu pot pronunta cuvintul.francezi au salariu minim pe economie 1600 de euro si ;a noi e de 100 si ceva de euro care e diferenta??? si un abonament acolo e pina in 300 de euro si la noi 1500.dar la noi ca la nimenea.vb. de economia de piata pai asta-i jecmaneala pe fata. credeti ca dac ar lasa un abonament la un pret rezonabil nu ar fi cereri?? eu cred ca ar fi foarte multe cereri pentru un abonament dar asta e traim in romania si asta ne ocupa tot timpul. va doresc numai bine.

dragan claudiu scrie:in fiecare an 4-5 luni si pescuiesc pe o balta numita rummily linga orasul aix les bains si e o balta de crap si crap foarte mare. acolo un abonament pe tot anul e de 220 euro si la noi de 1500. oare noi romani sintem mai bogati ca francezii???? poate imi dati si un raspuns. va multumesc frumos. am uitat sa scriu si cit cost o zi de pescuit de 24 ore 8euro.va multumesc inca odata.

cristian505ro scrie:dragan claudiu scrie:in fiecare an 4-5 luni si pescuiesc pe o balta numita rummily linga orasul aix les bains si e o balta de crap si crap foarte mare. acolo un abonament pe tot anul e de 220 euro si la noi de 1500. oare noi romani sintem mai bogati ca francezii???? poate imi dati si un raspuns. va multumesc frumos. am uitat sa scriu si cit cost o zi de pescuit de 24 ore 8euro.va multumesc inca odata.
Pai asa cum ti-a zis si Florentin e un pret corect daca te raportezi la piata complet zapacita din Romania si la pescarii care vin la jaf,gratare si manele. 900 EUR/1 an e ok, daca te gandesti ca sunt balti cu 75 EUR/24 ore C & R si cu recomandare.Cine are posibilitatea sa pescuiasca in Ungaria,Franta,Anglia, nu vad de ce sa se mai chinuie si sa arunce banii pe la noi. Daca vrei, e aceeasi situatie ca si in turism. Intr-o tara complet aiurea,fenomenul actual al carpfishingului se inscrie perfect in peisaj. Ceea ce nu inseamna sa ne punem betele in cui,dar sa facem o selectie cat mai atenta a baltilor pe unde mergem. Doar noi pescarii putem regla piata si sa civilizam pescuitul.

dragan claudiu scrie:e un pret corect???raportat la piata din romania adica zero,nu cred ca 1000 de euro e un pret corect. raportat la salariul minim pe economie actual taxa ar trebui sa fie maxim 150 euro.dar patroni de balti din romania se gindeste doar la buzunarul lor si la cistig mare in timp scurt.sint deacord cu reguli foarte stricte pentru ca in romania c&r e la inceput si mentalitatea romanilor e foarte diferita fata de cei de dincolo,dar sint si pescari care nu au posibilitati sa dea atitea bani pe o zi de pescuit sau abonament si care sint mult mai pescari sportivi decit multi care merg pe baltile cu c&r si au bani la discretie. asta e o selectie intre bogati si saraci ,dar sintem obisnuiti in romania cu astfel de oameni cu multi bani.sint multe de spus in aceasta problema care no sa se termine curind.saracu pescuieste pe unde apuca iar bogatu unde vrea ca doar banul conduce la noi.nu ar trebui sa avem drepturi egale toti pina la proba contrarie daca esti prins ca nu respecti regulile de interior ale balti respective???la noi a devenit o afacere foarte profitabila si multi au luat in concesiune balti numai pentru a cistiga cit mai multi bani. asta e , eu asa vad pescuitul la noi. rusine celor isi bat joc de acest sport si profita de pe urma lui. cu multa stima va saluta un pescar care cistiga pe luna nici cit e un abonament de pescuit pe an.

dragan claudiu scrie:in primul rind n-am stat sa scriu cit mai corect asa ca te rog uitate la tine . nu era vb. de gramatica aici daca n-ai inteles mai citeste odata .sau mai bine veziti de treaba ta ca nu ai fost invitat sau rugat de nimeni sa postezi aici.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator