""ca astia sunt obisnuiti cu buteliile si nu-si uda pampershii de frica cand le vad in standul situat la 50 m departare.. .""
Te-as ruga sa fi mai retinut cu astfel de afirmatii.....multumesc.

Trofim Cristian scrie:""ca astia sunt obisnuiti cu buteliile si nu-si uda pampershii de frica cand le vad in standul situat la 50 m departare.. .""
Te-as ruga sa fi mai retinut cu astfel de afirmatii.....multumesc.

.
Mitranescu & butelia, infricoseaza Romania!! Doar tata Nitu e imun si nu isi pierde timpul cu fire, fitile, sfori si atze; isi vede omu' de treaba si castiga aproape tot pe unde participa. 

. Nu poti sa-mi ignori postarile? - combate-ma! Nu ai dorit sa ma combati si ai trecut la amenintari. Foarte bine, nu este nimic nou - este tipic ca la orice discutie de acest gen membrii GL sa treaca la amenintari. Mai am un caine promis in buca stanga de la Mikecarp si niste interdictii pe balta de la nu stiu cine. Asa ca ramane sa-mi comunici locul, ora si armele...sau cainele
, ramane la alegerea ta.
da merg pa mana lu olandezu zburator ca e parolist !
io am o butelie daia da gaz care sa incarca brichetele
,ie buna sau ma da afara da la balta daca ma duc cu ia aprinsa ? 

daca nu ai masina de pompieri in spate, ceea ce, in principiu, este adevarat - dar atunci cand englezii au aplicat la organizarea campionatului si-au asumat raspunderea pentru aplicarea 100% a regulamentului Fipsed-Cips, si care nu s-a schimbat intre timp. Am facut un 'save screen' al mesajului de pe apcr.eu, o sa-l traduc si o sa-l trimit spre validare chiar la 'sursa'....pe urma o sa-ti spun daca ai voie sa-ti aduci bricheta cu tine
.
Amsterdamer scrie:N-ai voie cu nimic, Gogule! Mai nou a aparut un mesaj precum ca dl Bentu a primit o instiintare de la fipshi-cipshi ca in Anglia se interzice si trecerea licuriciului prin standdaca nu ai masina de pompieri in spate, ceea ce, in principiu, este adevarat - dar atunci cand englezii au aplicat la organizarea campionatului si-au asumat raspunderea pentru aplicarea 100% a regulamentului Fipsed-Cips, si care nu s-a schimbat intre timp. Am facut un 'save screen' al mesajului de pe apcr.eu, o sa-l traduc si o sa-l trimit spre validare chiar la 'sursa'....pe urma o sa-ti spun daca ai voie sa-ti aduci bricheta cu tine
.
) mie imi place Chio Chips ! 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator