o arde pe la noi ? pss. auzi vorba sucara
din romania scapa cine poate !

o arde pe la noi ? 

toader nicolae scrie:Tare mai e greu sa prinzi mai multi iepuri o data.dar eu cred ca deja am lovit in aripa cativa.Tare mi-ar place sa-l prind pe mister patriot la o partida in Ungaria sa vada ce inseamna civilizatie si pe urma stam de vorba cu el.Cand o vedea drumuri asfaltate pana la balta si nici macar un chistoc de tigara pe jos si mai ales cand iti cere 20 de eur si in banii astia iti da barca cu sonar si ai lemne de foc la discretie si tot din partea casei primesti cafeaua si ceaiul,probabil ca va realiza ca nu e "rentabil" sa-ti bati capul cu "exclusivistii"din Romania. Problema este .ca va face demersurile pentru cetatenia maghiara![]()
.

toader nicolae scrie:Aoleu Tavi te rog nu mai incerca moldoveneasca ca vorbesti mai rau ca Gogu si nu prea ma pricep la hieroglife.

costelino scrie:Acum imi dau seama de ce nu-l intelegeam pe Gogu.
P.S.
Gogule ai un umor "greu" si super sec.Bravo tata.

.
toader nicolae scrie:Tavi te rog ,ai grija cu moldovenii ca ne intoarcem la povestea cu geniile![]()
![]()
![]()
![]()
.
Te rog nu striga,saaaaaarrrma ,ca ma arunc si eu pe jos.

toader nicolae scrie:Apropos de civilizatie ,urmariti topicul "pescuit in afara tarii" la ''Maconka'' ca sa vedeti ce inseamna civilizatie si sa-mi spunetidupa.cat de patrioti va simtiti si cat de "rentabil" este pescuitul pe baltile"exclusiviste".
Gore tu ai interzis ca-ti piere patriotismul.![]()
![]()
![]()
![]()
Trebuia sa zici ceva de "diplomele alea" dar "bag sama" ca nu prea "ti-a picat cu tronc" sau nici n-ai citit (ori n-ai inteles ideea)daca "omiti subiectu" ! 

[/quote]

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator