cosmake scrie:@Madalin013
Poate ne dai si noua locatia exacta la superbaltile alea de la Piatra Olt. Sint tare curios de ce noi craiovenii nu am auzit de ele si ne ducem la sute de km pentru o captura avind asemenea balti la 50 km
sper sa prinzi un monstruletz dak o sa ajungi pe acolo
Fir Intins

giovanny scrie:novicele de mai sus e patron sadea ! mint cu nerusinare si fac tot felul de mizerii pt. bani.

cosmake scrie:mersi
le voi incerca anul asta

o fost odata crap acolo ca la balamuc dar acum gata caras si doar atat

constantina scrie:buna ziua chiar astazi 12.09.2010 am fost la balta walter maracineanu cred 2 cea din mijloc. Acolo exista un paznic al baltii care am aflat ca ar fii si actionar al acestei balti care , cred, ca pur si simplu vrea sa nu mai vina mineni pe acea balta de pescuit. Noi frecventam acea balta de 10 ani si pana aseara nu nu s-a intimplat ce ni s-a intimplat cu acest , sau mai bine zis aceasta specie de paznic. Pur si simplu parca ar fi mincat ficat cu fierea sparta in el asa de amar ce amar, acru , asa s-a comportat. Deci am ajuns acolo in jurul orei 1500 unde a si sosit domnul cu pricina.Nici macar nu a avut bunul simt sa coboare din masina cu care pur si simplu face curse pe malul apei , nu ne-a intrebat cite persoane pescuiesc, doar a numarat cite lansete sunt instalate pe apa si s-a apucat sa taie chitante. Abia l-am lamurit ca sunt doua persoane care pescuiesc si ca suntem separati!!! Ma rog a taiat chitanta cu ora 15.00 respectiv a doua 16.00. Toata noaptea a patrulat cu acea masina pe maluri si ne-a pus in ochi un far cu care sonda malurile de pe o parte pe cealalta, iar la 04.00 dimineata a venit ,tot asa nu a coborit din masina si ne-a intrebat in felul urmator: Daca mai stati ,platiti ,daca nu strangeti si plecati ca v-a expirat programul" . Este p[osibil un asa comportament va rog?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator