sorin1362 scrie:Florentineeeee.....stii cine e Raduta?Concesionar de Chilia?Nu-i ajunge Sarulestiul?Stii cum da cu curent pe Chilia?

toader nicolae scrie:sorin1362 scrie:Florentineeeee.....stii cine e Raduta?Concesionar de Chilia?Nu-i ajunge Sarulestiul?Stii cum da cu curent pe Chilia?
Ce te mira???????Am auzit despre multi patroni de balti ca au fost cei mai mari braconieri.Problema este ca acum toti patronii discuta despre C&R.Inca nu ati inteles ca ,noi ,pescarii suntem "PROSTII FAMILIEI".
pOATE NU A FOST RADUTA

nando scrie:toader nicolae scrie:sorin1362 scrie:Florentineeeee.....stii cine e Raduta?Concesionar de Chilia?Nu-i ajunge Sarulestiul?Stii cum da cu curent pe Chilia?
Ce te mira???????Am auzit despre multi patroni de balti ca au fost cei mai mari braconieri.Problema este ca acum toti patronii discuta despre C&R.Inca nu ati inteles ca ,noi ,pescarii suntem "PROSTII FAMILIEI".
pOATE NU A FOST RADUTA
poate nu stiti ca a inpuscat un om si a batut doi batrini de 70 de ani pina ia bagat in spital pe motiv ca baiatul lor care fusese paznic in urma cu ceva vreme [cica ] ar fi furat niste caras

toader nicolae scrie:... Ma cutremur la gandul ca placerea mea,hraneste asemenea bestii.

florentiniuga scrie:Domnule Toader Nicolae, in primul rand daca acei doi batrani erau parintii mei, inseamna ca eu as fi fost hotul care a furat sculele unor straini de pe balta lui Raduta.
In al doilea rand, nu sunt prieten cu Raduta, nu-i fac reclama nici la concursuri nici la balta si cand am fost acolo, o singura data anul trecut, am platit ca orice pescar. In trecut ma duceam cu Gigi Stefan sa fac emisiuni, el avand o alta relatie cu Raduta.
In ultimul rand, nu stiu ce ura organica va anima impotriva lui Parfene dar nu era vorba despre el. Nu avea legatura nici cu topicul nici cu subiectul. De altfel, locul acestui topic nici nu este aici. Despre braconaj se discuta in alta parte.
Rog un moderator sa mute topicul intr-un loc mai potrivit.

florentiniuga scrie:Domnule Toader Nicolae, in primul rand daca acei doi batrani erau parintii mei, inseamna ca eu as fi fost hotul care a furat sculele unor straini de pe balta lui Raduta.
In al doilea rand, nu sunt prieten cu Raduta, nu-i fac reclama nici la concursuri nici la balta si cand am fost acolo, o singura data anul trecut, am platit ca orice pescar. In trecut ma duceam cu Gigi Stefan sa fac emisiuni, el avand o alta relatie cu Raduta.
In ultimul rand, nu stiu ce ura organica va anima impotriva lui Parfene dar nu era vorba despre el. Nu avea legatura nici cu topicul nici cu subiectul. De altfel, locul acestui topic nici nu este aici. Despre braconaj se discuta in alta parte.
Rog un moderator sa mute topicul intr-un loc mai potrivit.

toader nicolae scrie:..................
Sincer,incerc sa inteleg de ce le luati apararea acestori oameni.Chiar vi se pare ca au o atitudine normala?????? SCUZE PENTRU OFF TOPIC
P

, in ziua de bal ,bal ,bla , pa inserata asa , ma giucam cu pistoletu din dotare ,marca makarov de 9 mm cu bila ,modificat ,si fara serie casa a zis bulgaru ala de la care lam luat din Serbia ca ie mai bine sa fie !
si cum ma gicam eu asa a venit conu raduta siam mers la o casa vai mama iei ,din chirpici ,cu 6 camere...doar la perter \! oricum nam gasit pa ala cautatu dar am dat peste alde masa ,care baba nea zis : ba bulangiilor ce catati la mine in curte ?iar io iam zis ca caut un cartus ! care cartus a aparut instantaneu dupa ceam apasat pe targaci ,deci iera clar ca baba e implicata fiindca tipa intruna cam omorato ! cum dracu sa fie moarta daca zbiara ?
in fine io am tras finca baba avea in mana stanga o sticla de ceva iar in dreapta o toporisca . baba urla ca moare si nu mai simte picioru siatunci am mai tras o data sa o intreb daca acum simte ceva ...sia zis ca da !
deci picioru era in regula la acel moment. dupa care a venit unu mic ,negru tot de respira greu ,co carja in mana dreapta si tinuta la subtioara ,pesemne ca vroia so ascunda de noi dar era prea mare si ajungea pana in pamat (ce luser frate ,nu putea so puna la spate ca toata lumea
) si in mana stanga invartea dasupra capului o sabie ninja ...ca ce aveti cu baba mea ba ? si iam raspuns si lui cu 2 focuri ca sa nu mai traga de timp !
pac pac ,au au ,aoleu si cam asta a fost toata daravela . raduta se uita mirat la mine sia zis : ba vad ca esti alergic la intrebari , nu stiu cate cartuse mai ai ,da io nu team intrebat nimic !

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator