Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

AcidAzotic scrie:Nu cunosc zona dar ce pot sa-ti spun eu ca la a doua iesire deja o sa cunosti zona mai bine si forfacurile lasate in apa or sa fie mai putine iar cu timpul nu o sa mai agati nimic.

. Chestia e ca daca nu platesti birul nu prinzi. Bine "zicea" un antescriitor ca in timp vei cunoaste locul (zona), dar alege intre : vrei sa prinzi ori vrei sa ramai cu trusa intacta ... 

bebe2011 scrie:AcidAzotic scrie:Nu cunosc zona dar ce pot sa-ti spun eu ca la a doua iesire deja o sa cunosti zona mai bine si forfacurile lasate in apa or sa fie mai putine iar cu timpul nu o sa mai agati nimic.
Doamne-fereste sa nu mai agate nimic!
deci la locul ala nu o sa mai ajung....un permis pe unde gasesc prin bucuresti?am avut niste forfacuri legate cu textil,am tras de ele pana ''mi-a venit rau''nu se rupeau deloc,si culmea trage la oblete exact la aia care aveam carligul legat cu 0,35,intep scot fara carlig
am asteptat trasatura aia...

Fir intins!
nu il uit,am luat si sacii 

Am glumit,dupa parerea mea cred ca ai stat prea putin pentru o partida de pescuit pe Dunare.Ai nadit?
am nadit,am dat 2 mamaligi cred,cu porumb prin ele...m-am interesat pe acolo,nu prindea nimeni,au zis ca e apa scazuta,chiar cand am plecat incepuse sa creasca 7 cm...m-am axat mai mult pe crap,am avut doua sanse dar....a fost mai hot,nu poti sa il compari cu crapul de balta nici 20%''zooo'' 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori