POST EDITAT -> QNYX
Fara reclama pe forum !
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

gor965 scrie:Hai sa mai agit si eu un pic apele...care va duceti la Dunare cu ce ace va plac voua ,cu ce lansete va pica voua bine in mana la magazin ,cu ce fir invizibil credeti ca e mai bine sa dai ,cu ce plumbi va plac voua ,ca au nu stiu ce forma ,cu nu stiu ce momeala nemaipomenita si nemaivazuta care prinde pe orice apa ,cu cea mai tare nada la ora actuala ,cu cea mai buna mulineta in 12 rulmenti si poleita in titan ,etc. ,etc. ...va spun sincer ca daca nu stiti sa cititi apa v-ati agitat degeaba ! Echiparea si tehnica trebuie adaptata locului si nu invers ! Nu ne apucam sa cautam un loc unde sa ne incapa betele,sa ne stea plumbul pe fund ,sa putem pune cortul... si pestele daca nu-i in zona...lasa ca avem nada buna si-l aducem noi la mal
![]()
Cautati din prima un loc care tine peste si adaptati-va ,folosind echipamentul si tehnica in functie de : specia de peste urmarit in principal ,curentul apei ,temperatura apei ,variatia cotei Dunarii ,natura si marimea obstacolelor din apa ,etc. Eu ,spre rusinea mea ,fac doar partide fulger de maxim 8 ore ,pe locuri bine cunoscute si nu prea momesc ,asa ca e important sa stiu unde stau pesti , cand se hranesc si mai ales cu ce ! Locurile "batute" des nu au nevoie de nadire !
Hai sa-aveti fire intinse !

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: VirgiliuS şi 1 vizitator