Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

).chiar merita incercate.
sant din s-odorhei si cunosc foarte bine somesul...in zona noastra
cele mai bune locuri sant in zona numita --la luntre--acces cu masina pana pe marginea apei
sa poate pescui la fund si la pluta(am luat ten 4 kg-2kg--platica 2 kg,mrene peste 2 kg-
scobari,,cosac,avat,clean atc ),este o zona cu locuri super
din gura vaii sant locuri,destule cam pe 1,5 km de rau(pe partea odorheiului)
mai sant locuri bune deasupra de podul de la gruslau,,,asta depinde si cam la ce vrei sa-ti incerci norocul
daca ajungi pe acolo ,o sa ne si cunoastem,,,numai bine

Am auzit de la cineva,ca s-au lua in iarna (la grebla somni multi,da si ei au fost prinsi de jandarmi
)Sa nu te mance-n patina sa -ti incerci norocul pe sezon inchis,ca cam umbla in control!!!ani trecuti si eu m-am riscat si am fost cu noroc(am si luat scobari ,la greu si nici nu am avut vizitatori)MAI ASTEAPTA SA-NFRUNZEASCA RACHITILE,,,,sant si locuri mai ferite,,da oricum nu-ti recomand!!!!!mai vorbim

anul asta nu ma LAUD nici macar cu un porcusor!!nu am fost la pescuit ,cu toate ca-s cu permisu la zi platit...am vrut sa ma las de pescuit!!!!probleme de sanatate
daca vrei sa te distrezi,asa cum ai zis,ce sa mai zic,o sa te ajut,o sa ne intanim in odorhei si o sa te duc la somes,,,apoi om mai vedea si cat de meserias esti
ia adresa mea de mess------popvasilealin
numai bine 

fir intins

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator