Moderator: vali003

eddy_east scrie:salut ...imi poate spune cineva cateva locuri bune de pescuit caras si stiuca in spania ?...de crap nu mai intreb pt ca e pretutindeni ...merci .

eddy_east scrie:eu locuiesc in santander o zona buna de pescuit dar numai la pastrav.cel mai aproape loc de pescuit la crap e pantano del ebro care e la 65 km iar un lac bun de stiuca e langa vitoria gasteiz lacul ulibarri-gamboa ...dar sincer as fi vrut un loc sigur unde sa merg sa pescuiesc caras nu conteaza distanta.
Daca te incumeti sa vii pana in zona unde locuiesc,poti sa pescuiesti caras destul de mult si mare(duminica trecuta intr-o partida de la ora 7 pana la 11am prins peste 20kg,media 2buc la kg
)Se prinde bine la pluta,iar ca momeala porumb dulce de conserva,lacul Albufera,Valencia.Salutare si fir intins! 

geox scrie:duminica trecuta intr-o partida de la ora 7 pana la 11am prins peste 20kg,media 2buc la kg![]()
)Se prinde bine la pluta,iar ca momeala porumb dulce de conserva,lacul Albufera,Valencia.Salutare si fir intins!
.
Amsterdamer scrie:geox scrie:duminica trecuta intr-o partida de la ora 7 pana la 11am prins peste 20kg,media 2buc la kg![]()
Ce mi-ar place si mie sa ma distrez la o "trestie" cu niste carasi d-astia.
sambata aceasta merg pe raul ebro intr-o partida scurta dupa crap,somn si salau(vreau eu,sa vedem si ei acum de vor
)

Înapoi la Pescuit in afara tarii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori