Moderator: vali003

victoricarpteam scrie:CARPCOSTY21 scrie:ALINE! felicitari pentu capturi, dar stii bine ca un adevarat carpist nu merge a pago![]()
Io dico NO ai laghi pago
sa ne numim adevarat carpista e un pic umflat si pompos , nu e pt noi, hai sa zicem practicanti al acestui frumos hobby eu zic ca e mai bine, pana sa ne numim adevarati carpisti mai avem de batut multe maluri. dar sa ne intoarcem la acest titlu(adevarat carpist)pana si cei mai adevarati pescari de crap din toata lumea au inceput sa prinda experienta in lacuri si rezervatii unde puteau experimenta si practica cu succes acest hobby(vezi nash, r .ripamonti, etc)sa mergi pe un lac cu plata zicea cineva ca prinde orcine , ca e plin de peste, intradevar pesti sunt multi dar nu prinde orcine , pt ca sunt foarte pescuiti si supusi la stres , presiune mare pe lac. incat au devenit suspiciosi , se hranesc cu fria din cauza intepaturilor .asa ca nu e chiar asa usor. sa pescuiesti in ape libere e frumos e captivant si plin de surprize, dar stiti bine ca nu mai e chiar asa, vin aia de la fipsas si te tot rup de... ca nu ai voie aia sau ailalta. daca nu ei nu mai e loc ca sunt ai nostri fratiori cu o padure de undite si trag afara tot ce misca in apa, asa ca zic eu nu e mai bine sa mergi intrun loc frumos amenajat , dormi linistit in cortul tau fara sa te deranjeze nimeni, pescuiesti linistit si in pace, un pescar adevarat se descurca bine in orce situati asa ca ...a pago ho no important e sa te simti bine , eu am pescuit mult in ape libere, lacul superior mantova, po dtrece pe langa casa mea la 3 km, dar de fiecare data cand am iesit la pescuit ba au venit cei de la fipsas sa nu montez cortul , ba nu e voie cu masina ca speriem pasarile , acum au inchis caile de acces, ca sa nu mai poti merge cu masina,cum sa cari tot arsenalul pe mal ?si asa zicem ca am ajunge totusi , ba e deja plin ,sau pesti mai putin ca cu o saptamana inainte sa dat cu plasa sau cu curent stiti voi de cine. asa ca ma duc si arunc in apa boilies si nada si tot tacamul sa prind ce?ce a fost candva?nu merg frumos la un lac PAGO, si imi fac pescuitul linistit ,

vali003 scrie:Felicitari pentru capturi ,superbi pestii , sinteti fericiti ,putind pescui si iarna ,fire intinse .

la acvariu ?
sa moara masa ce caras galben !
dacal dadeai pan malai sil puneai la cuptor si nu iera asa frumos ! 

Da,tarea asta cu malaiu,am folosit strategia corecta pe un loc bun si se vad roadele. 

Înapoi la Pescuit in afara tarii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori