vom primii sfaturi utile si sugestii referitoare la pescuitul la crap pe balti. Am vorbit deseori cu pescari mai experimentati si mai putin experimentati, majoritatea spun ca la crap pescuitul trebuie sa fie cat mai simplu. Ca sa fiu mai explicit eu folosesc lansete de 3.60m, la mulinete nu prea am dat mare importanta (raportul de recuperare e de 1:5), fire folosite la linia principala 0.30, momitoare culisante cu tija pe toata lungimea liniei, vartej, si dupa vartej eu leg acul de regula, marimea 2 ori 1 cu o distanta de 10 cm pana la momitor, firul la ac stiu ca tre sa fie mai mic 0.20.Ca si nada pe momitoare pun clasicul strot de foarea soarelui si ceva ttx, ceva arome din comert( capsunica si canepa de exemplu). Pe carlig folosesc jilibomuri pe care pun porumb(uscat, de lapte, ori din comert cu diferite arome), mamaliga (cuparata sa-u facuta acasa), deseori imi iau si rame ori viermusi, am mai incercat si la boilesuri cumparate. Rezultatele intarzie sa apara tot timpul, nu imi pot da seama de ce. Am fost in diferite locatii: Lunca (Jud. Tulcea) nu numai o data, iar cand ma duc stau si 3 zile, Zebil (Jud. Tulcea, mai exact langa Babadag) pescuit doar 1zi( de mai multe ori), Balta cu In (Mangalia, in oras mai la periferie), si lista poate continua Corbu, Tasaul(Navodari), Siutghiol (Mamaia Sat) etc. Oricum un lucru e cert, ca tre sa am rabdare si sa fiu perseverent in materie de pescuit , pestele se afla in apa si cred eu ca se mai iuta si la om 
Eu cred ca "pescuitori " ca mine mai sunt si orice sfat ne-ar fi de folos. Va multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi pe care ni le puteti da in legatura cu subiectul topicului, va doresc fire intinse la maxim

)
, nu ai facut alceva decat sa ma deconectezi din lumea mea ( pana mai acum eu credeam ca am cea mai buna montura, cea mai buna nada
.