Nelutu scrie:Din experienta proprie, consider ca rumegusul sau lemnul de cires este cel mai bun ptr. afumat!
E posibil, nu am avut ocazia sa incerc aceasta esenta ...
Moderator: vali003
Nelutu scrie:Din experienta proprie, consider ca rumegusul sau lemnul de cires este cel mai bun ptr. afumat!

craparulsef scrie:Am promis şi ca de obicei mă voi ține de promisiune ... trebuie numai să aveți puţin răbdare.
Voi explica cu imagini, cel mai simplu mod de afumare, care se practică în mod tradițional în deltă.
...vă voi exemplifica practic cel mai simplu şi în acelaş timp eficient mod de afumare a scrumbiei pentru început ... căci aici e urgența ...

craparulsef scrie:Iata in cateva imagini si cea mai simpla afumatoare deltaica ...

Buna dimineata, Domnilor! Am vazut de curind , in functiune , o afumatoare la fel de simpla si foarte eficienta dar cu fum rece.Iata in cateva imagini si cea mai simpla afumatoare deltaica ...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator