Moderator: vali003

florentiniuga scrie:Ce mi-ar place (si nu numai mie) sa le am filmate.Cine are posibilitatea, ajunge vedeta.

florentiniuga scrie:Nu ma pricep dar sunt bune orice fel de scoici? Nu trebuie sa le cunosti si pe astea ca pe ciuperci? Eu mananc numai cumparate, midii, stridii etc.

florentiniuga scrie:@vali003
Abia astept sa testez reteta. In special sosul.
@kamasan
Ne lasi sa ghicim? Corecteaza-ma : caras, rosioara (parca vad si un sorete la mijloc) sarati si condimentati (piper si boia?) asezati in tava pe folie, cu felii de portocala, usturoi taiat rondele si felii de sunca(?) deasupra, stropit cu vin alb sec (?), probabil si un strop de ulei (eu as folosi unt). Cred ca l-ai bagat si la cuptor, dar nu-mi dau seama daca inainte sau dupa poza. Portocalele spun ca inainte, usturoiul zice ca dupa![]()
.
Incearca cu folia mai mare si dupa ce ai aranjat totul, impacheteaza si baga la cuptor. Se coace inabusit si se fragezeste de milioane.

florentiniuga scrie:Nu ma pricep dar sunt bune orice fel de scoici? Nu trebuie sa le cunosti si pe astea ca pe ciuperci? Eu mananc numai cumparate, midii, stridii etc.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator