Moderator: vali003

[/url]

vali003 scrie:Super reteta Krammar , in primavara , cind se dezgheata apele , promit , am sa fac reteta ta . Daca mai ai si altele , te asteptam sa le postezi .

craparulsef scrie:Cel mai simplu de gatit! malasolca din stiuca ....
.

vali003 scrie:craparulsef scrie:Cel mai simplu de gatit! malasolca din stiuca ....
Te cred pe cuvint ,dar cind ma uit la fotografie ,i-mi aduc aminte cind am fost internat in spital in Romania acum vreo 30 de ani ,cam asa arata mincarea pe care ne-o serveau.

Laurentiu scrie:Vali, retetele de mai sus se pot folosi si in cazul salaului? Ca m-am cam saturat de rasol...Sau eventual daca poti sa postezi niste retete cu salau.
Mersi.

craparulsef scrie:vali003 scrie:craparulsef scrie:Cel mai simplu de gatit! malasolca din stiuca ....
Te cred pe cuvint ,dar cind ma uit la fotografie ,i-mi aduc aminte cind am fost internat in spital in Romania acum vreo 30 de ani ,cam asa arata mincarea pe care ne-o serveau.
Daca e adevarat ce ne spui ... inseamna ca tatal dumitale era cel putin secretar de partid !!!
Acasa oare ce papai asa de bun?
Mie la spital pe vremuri imi dadeau o zeama lungaaaaaaa ... sa-mi ajunga pana a doua zi! Daca aveam la masa in spital, ce am pus eu in umila mea imagine ... azi eram cel putin cu 10 cm mai inalt si mai aveam si o vedere de soim, asta evident de fosfor !

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori