Moderatori: Qnyx, florentiniuga

iulian petre scrie:Inscrieri pentru ce calificari?
Multumesc!

iulian petre scrie:@ jonny ........Citeste tu unde este pus mai bine .
Eu am pus intrebarea organizatorului si vreau sa primesc si raspunsul .OK ?
Si daca tot am intrat mai pun una mai importanta-
Cine garanteaza ca daca ma calific in primele 4 echipe plec la CM?
Multumesc pentru raspunsuri !

Pescar Topala scrie:1. Topala Teodor, Stefan Vasile + Popescu Mihai - Craiova
2. Stamate Ionel, Stamate Stefan + Teodor Topala - Craiova
Hai Craiova!

oliviu orhei scrie:4 Manse.JOI-DUMINICA.Echipe de 2 pescari + 1 rezerva.Rezerva nu este obligatorie, va fi nominalizata la inceputul primei manse si nu poate fi schimbata pe parcursul turneului.In stand vor fi prezenti obligatoriu 2 concurenti.
Taxa 1500 RON pentru primele 2 manse ( in cazul a 40 de echipe daca numarul este mai mare taxa va scadea).
1000 RON mansa a 3-a.
1000 RON –Finala.
Mansa 1 - 3 sectoare.
Mansa 2 – intra primele 30 clasate dupa prima mansa - 3 sectoare.
Mansa 3 - primele 20 clasate dupa mansa a doua - 2 sectoare.
Finala – 1 sector cu maxim 12 echipe dar numai acele echipe care mai au sanse de a ocupa minim locul 4.
Baltile propuse:
1.MILOTINA
2.CHIRIACU 2
3.DORIPESCO sau TANCABESTI SOSEA
4.Finala la MOARA VLASIEI sau SACEL
Datele de desfasurare vor fi:
Mansa 1 6 - 9 MAI
Mansa 2 27 - 30 MAI
Mansa 3 17 - 20 IUNIE
Mansa 4 8 - 11 IULIE
Regulamentul CIPS-FIPS

Bogdioan scrie:oliviu orhei scrie:4 Manse.JOI-DUMINICA.Echipe de 2 pescari + 1 rezerva.Rezerva nu este obligatorie, va fi nominalizata la inceputul primei manse si nu poate fi schimbata pe parcursul turneului.In stand vor fi prezenti obligatoriu 2 concurenti.
Taxa 1500 RON pentru primele 2 manse ( in cazul a 40 de echipe daca numarul este mai mare taxa va scadea).
1000 RON mansa a 3-a.
1000 RON –Finala.
Mansa 1 - 3 sectoare.
Mansa 2 – intra primele 30 clasate dupa prima mansa - 3 sectoare.
Mansa 3 - primele 20 clasate dupa mansa a doua - 2 sectoare.
Finala – 1 sector cu maxim 12 echipe dar numai acele echipe care mai au sanse de a ocupa minim locul 4.
Baltile propuse:
1.MILOTINA
2.CHIRIACU 2
3.DORIPESCO sau TANCABESTI SOSEA
4.Finala la MOARA VLASIEI sau SACEL
Datele de desfasurare vor fi:
Mansa 1 6 - 9 MAI
Mansa 2 27 - 30 MAI
Mansa 3 17 - 20 IUNIE
Mansa 4 8 - 11 IULIE
Regulamentul CIPS-FIPS
Suntem interesati.
Braila :
Bogdan IOAN, Dorel TINCU ( Stefan BALTA )
Va rog sa postati termenele limita de inscriere.

Dan Mitranescu scrie:Pescar Topala scrie:1. Topala Teodor, Stefan Vasile + Popescu Mihai - Craiova
2. Stamate Ionel, Stamate Stefan + Teodor Topala - Craiova
Hai Craiova!
Un pescar nu poate sa participe in doua echipe chiar daca isi inverseaza numele cu prenumele !

Pescar Topala scrie:
De ce, nu poate fi rezerva la doua echipe?

iulian petre scrie:Mai pun odata intrebarile si argumentez si de ce ma intereseaza ca vad ca s-au nu mi se raspunde s-au sunt luat la misto!
1-Cine organizeaza aceste calificari?(nu scrie nimic de acest lucru)
2. Pentru ce sunt aceste calificari (nu scrie nicaieri)
Dupa ce mi se raspunde ( dar cred ca nu o sa se intample) cu acest proiect propus de![]()
....la calificarile pentru....vreau sa ma duc sa intreb si eu la AGVPS daca garanteaza pentru acest proiect.Sper ca intelegeti ca nu pot inscrie echipe din clubul nostru daca nu este si REAL acest anunt!
MULTUMESC!

Dan Mitranescu scrie:
Iulian ,
Problema este ca aceste nelamuriri le ai numai in acest sens ,iar la apcr nu scoti un cuvintel ...esti total convins .-la APCR nu se fac asemenea anunturi de incepatori si ma lamuresc din ce scrie de obicei.
Ca sa intram in subiect pot sa-ti spun ca agvps nu a dat nimanui girul de a organiza cn .-vedem asta cand incepe CN
Liga se bazeaza pe un set intreg de fapte cu care doreste sa imparta proiectul cu apcr.-
vedem asta dar sansa este de sub 1 la suta
![]()
La polul opus apcr sustine cu ardoare ca a primit girul agvps.--vedem asta
Aici se face o lista de intentie cu care se completeaza proiectul Ligii pentru prezentarea in fata agvps.--aflu ceva nou multumesc.
P.S. Pentru linistea ta mergi acum la agvps si vezi care este situatia ... ca sa nu o mai lungim.

Înapoi la Soarta Campionatului National de Pescuit la Crap 2010
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator