Un stil de pescuit pe care Sorin Tot il recomanda este pescuitul la stiuca cu shaduri.
Click pe Pescuitul stiucilor cu shaduri pentru a citi o scurta pleduarie a lui Sorin in favoarea shadurilor in pescuitul la stiuca.

robert nicolae scrie:Un stil de pescuit pe care Sorin Tot il recomanda este pescuitul la stiuca cu shaduri.
Click pe Pescuitul stiucilor cu shaduri pentru a citi o scurta pleduarie a lui Sorin in favoarea shadurilor in pescuitul la stiuca.

nagy victor scrie:am si eu o intrebare
folositi struna metalica !? , de care ?![]()

coool_marius scrie:..............
fara .
prefer sa risc . nu am avut nici o taietura pana acum , avand textil de 20 .
struna schimba mult evolutia , si cred ca este si vizibila . n-am avut atacuri niciodata cand am folosit struna .

nagy victor scrie:coool_marius scrie:..............
fara .
struna schimba mult evolutia , si cred ca este si vizibila . n-am avut atacuri niciodata cand am folosit struna .
inteleg !

coool_marius scrie:nagy victor scrie:am si eu o intrebare
folositi struna metalica !? , de care ?![]()
fara .
. Am reusit totusi sa prind stiuci fara struna, cu shad, dar cu mare noroc - trebuie sa ia strict shadul in gura. 

shad scrie:Struna intr-adevar schimba evolutia shadului,dupa ce mi-a fost taiat fir mano cu shad de 7 cm am pus a doua zi struna si fir textil dar nu am mai prins nimic la shad,o singura stiuca la vobler de 10 cm luat dintr-un supermarket ca ma plictisisem sa tot lansez si nu aveam nici un atac.Deci tot mai bine agrafa si shad si vii cu ceva acasa.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator