bobo250969 scrie:si o poza
Puteai si tu sa scrii cu modestie in dreptul fiecarei poze FOTO: craparulsef
bobo250969 scrie:si o poza

bobo250969 scrie:acum am revenit in civilizatie dupa o saptamina nebuna in delta pe 'Lumina"si recunosc ca de 3 ani nu am mai dat de atita stiuca ca acum. nu trofee dar 3-4 kg si au fost multeeeeeee.cine poate sa fuga sa nu mai stea la gura sobei.

Alberto scrie:radu cred ca zamfi ne-a dat o idee ce sa muncim la iara
Daca iasa ceva interesant ...nu ma ocoli!
old_radu scrie:@ craparulsef
...de unde scoti citatele astea ale lui "bobo250969" ?
...de ce le postezi in topicul acesta ?
![]()
![]()

old_radu scrie::-?![]()

!!!Nu paot sa zic ca nu am prins si crap sau alte specii dar cel mai incitant mi se pare sa pacalesti un rapitor cu o tabla sau cu un vobler....atunci live!!..sa vezi valul in crestetul stiucii pentru mine e ceva de vis.
...senzatii tari

frumusetea e ca nu stai intun singur loc potzi testa terenul pe toata balta daca te tzin picioarele si mainile , asa ca ma bag si eu ,,,natura -aventura si spining 

dummy81 scrie:ce este mai frumos ca spiningul ,alergi cu o bucata de tabla sau lemn frumos vopsit dupa un peste care poate sa fie mai smeker ca tine si sa-ti arate doar coadafrumusetea e ca nu stai intun singur loc potzi testa terenul pe toata balta daca te tzin picioarele si mainile , asa ca ma bag si eu ,,,natura -aventura si spining

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator