dummy81 scrie:nasol ca distantza dintre noi e prea mare ca ne intalneam la o partida, la o cafea ,un skimb de idei ,da cine stie pe viitor poate fac o aventura in natura la un pescuit la clean sa vad cum e ca pe aici nu avem clean![]()

si sa ceri sfaturi doar pe net
cu respect
mini_mic scrie:allacica scrie:Spininng-ul e practicat de multa lume , cred eu , pentru ca e mai putin costisitor
Te contrazic.....daca te duci sa dai la Dunare la twister ca sa nu mai zic de voblere o sa constati cum faci gaura in buget. De obicie la Dunare nu am partida care sa nu pierd 10 twistere si cativa metrii de fir textil care e si ala destul de scump. Facand un calcul 10 x 2 lei bucata plus 10 x 1.2-1.4 lei (jigurile ) ajungi undeva la 35 ron aruncati in apa
. Ca sa nu mai spun ca pierd si mai mult de 10, iar daca pierzi niste voblere delea de firma tare o pui cam rau
.

chef scrie:... mi-am facut in 2 luni 2 truse de avat+salau din naluci de vreo 10-11mil.,si le-am pus cruce de la bun inceput...

,dar adevarul e ca trebuie incercat iesi mai ieftin si le faci dupa placul tau 

chef scrie:Astea-s nimicuri pe langa placerea de-a prinde peste cu nalucile respective,si la kt peste kram in general aksa,dupa 2-3 capturi in masura legala,si-a scos practic banii.
chef scrie:Dak tu te plangi la 20-35-40lei in 10 monturi,ce sa mai spun eu k dak pun pe fund un "Yozuri" de 50lei+fir "Mustad" de 100lei/100m la o singura agatare,ce sa mai vb. ....? mi-am facut in 2 luni 2 truse de avat+salau din naluci de vreo 10-11mil.,si le-am pus cruce de la bun inceput,numai de-asi prinde 2-3 pesti cu fiekre....

.....in tigaie sau in cuptor

dummy81 scrie:pana la urma pestele a fost eliberat.....in tigaie sau in cuptor
![]()
![]()

Poate stiti si prin Ardeal , nu de alta da' sa le facem un bine la oamenii astia 

Sper sa nu se intample macelul care se preconizeaza ...Din pacate viata ne-a dovedit de nenumarate ori ca in RO tot ce e bun este ilegal ,ingrasa sau se termina repede!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator