cred ca ai citit de-a-ndoaselea sincer. ziceam de ce potential ar putea sa aiba in mainile unuia care vrea sa faca ceva, ce naiba de interese sa am? ai vazut tu ca am laudat patronul sau pe cei ce adminisetraza balta? apropo... o balta nu este ingrijita numai de patron si de paznici, in primul rand e ingrijita de pescari, ce daca platesti, asta este, e o afacere. Atata timp cat pe balta te duci si langa tine vine un taran umflat cu Q7 si scule de mii de euro ci care prinde carasei mai mici ca palma si ii ia acasa si asculta manele la maxim face gratar si dupa ce pleaca lasa un morman de gunoaie, eu zic sa nu mai dam vina numai pe patroni ci sa dam vina in primul rand pe pescari. O balta buna nu inseamna numai sacul plin, inseamna si cadrul in care e asezata, frumusetea ei si potentialul (adica ce ar putea sa fie).Am fost de Paste in tara si am facut 2 partide pe balta, ce sa zic, slabut insa era si perioada cand pestele se batea sau se pregatea de depunere si nu manca prea bine. Chiar a fost populata inainte de paste cu cateva tone de crap oglinda adusi de la Nadlac (dupa spusele unui baltar care mie mi s-a parut om cumsecade si cu bun simt) de o frumusete aparte dintre care am si reusit sa capturez cateva bucati . Suna a reclama?
am interese? si eu platesc taxa sa stii. Serios acum, de unde in postul meu precedent ar rezulta ca am interese? 

avat43 scrie:SPUNEMI TE ROG DACA AI MAI FOST RECENT PE BALTA SI DACA DA CIT ESTE TAXA MERSI DACA POTI SA IMI DAI UN RASPUNS PINA PE DATA DE 22-5-09

toata treaba e ca nu te insiri cu multe scule ca atunci se fac ai naiba baltarii si cer mai mult oricum aia nu e balta de scule multe (daca dai la ce pica), cand mananca cu 2 bete ai activitate sau cu fixa de 4-5m intrat in apa pana la brau cu care de altfel ai cel mai bun randament sau lanseta cu pluta ca intra crapceni sau cteno si fac figuri.
stefanflorin scrie:sfatul meu e sa mai astepti vreo 3-4 sapt minim, si apoi sa te duci si cel mai bine e pe ciutura la livada, vezi la pompa sau in zona aia oricum (eu in dreapta de pompa vreo 300 de m de regula pescuiesc sau in stanga ei pe coada in stufarisurile alea). Cum zicea si timer e 50 pe zi insa eu cand m-am dus am dat 50 pt mine si 20 pt taica-meu ca deh era soferultoata treaba e ca nu te insiri cu multe scule ca atunci se fac ai naiba baltarii si cer mai mult oricum aia nu e balta de scule multe (daca dai la ce pica), cand mananca cu 2 bete ai activitate sau cu fixa de 4-5m intrat in apa pana la brau cu care de altfel ai cel mai bun randament sau lanseta cu pluta ca intra crapceni sau cteno si fac figuri.
De-atunci, imi leg varga de cracan ...una am pierdut-o ,de altfel,cand sa-mi aprind mahorca ...mi-a saltat-o si dusa a fost...Uauuu ,cum tziuie firu in extensie la unu de 2,3 kg,o bogatie...Ce sa mai inoti ,era pe la mijlocul baltii...Asta s-a intamplat la "piatra", in zona plopilor ,dupa ce treci digu'...Fir intins! 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori