flo2778 scrie:da serbane ai dreptate ca daor ai dat langa mine .numai ca eu am dat in bucataria lui

florentiniuga scrie:Si...?? Ati prins crapi multi? Pentru ca noi, Carp Zone, suntem pescari de crap in special si daca ma intrebi pe mine, atunci asa e, eu credeam ca pescuitul la copca inseamna o gaura cu freza sau toporul, si cativa ghiborti, balosi sau carasei prinsi, motiv de fugit de-acasa de gura nevestei si de baut niste vin fiert cu prietenii ca sa scapi de frig. Am vazut si exceptii in unele locuri, unde cunoscatorii locului sau patronii de balta stiu exact unde sa-si puna popicele sa traga cate un salau sau o stiuculita. Crap, cu ochii mei nu am vazut dar se mai intampla daca i-o pui la bot. Repet, EXCEPTII. Deci un concurs la copca, tot rol de socializare ar avea insa chiar si asa ideea nu e rea. Numai sa mai inghete inca odata apa, altfel ne intalnim pe patinoar la Moghioros.

pe Darvari 

florentiniuga scrie:Crap, cu ochii mei nu am vazut dar se mai intampla daca i-o pui la bot.

Rechin scrie:aaaaaa....era sa uit:a prins unu' atunci 32 de saci din aia de rafie pliiiiiiiini pliiiiiini ochi cu stiuci de 8-9 kg bucata minim si crap pe la vreoooo 12-13 kg bucata frateeeeeeee sa il vezi cum tragea aia 32 de saci dupa el pe gheata.....mureai de ras nu alta..cand sa se urce in tren ce sa vezi ..nu l-a lasat nasu sa urce ca cica' e tren de persoane. si ce sa vezi? a dat nasu 3-4 telefoane(avea al naibii telefon mobil in 78') si a chemat o garnitura de marfar si uite asa si-a dus ala pestele acasa..pam-pam...aaaaa era sa uit pe tip il chema Fane Mormoloc..

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator