Cred ca visezi. Cum o sa coste cat o lanseta de crap de foarte buna calitate?
Pretul recomandat de Energofish este intre 91lei (2m) si 189lei (4,5m). Vezi pe site-ul lor.

), nefiind pregatiti cu undite speciale pt. oblete.
nu domnu florentin crap 4 ever ?

e ,,foarte,,ieftin

decat tevi de oblete la 1200 mai bine 4 lansete de crap
Alberto scrie:pescuitu la stationar credca e cel mai scumpdecat tevi de oblete la 1200 mai bine 4 lansete de crap
al_trentea scrie:Problema obletelui este ca sunt destule concursuri in care nu puncteaza.
La concursul "Pescari 4Ever" de asta vara de la Chiroiu, majoritatea pescarilor au folosit in mansa a doua primele 3tronsoane ale unditelor mai lungi (inclusiv subsemnatul!), nefiind pregatiti cu undite speciale pt. oblete.
Maty a castigat pentru ca a avut o frecventa mai buna decat Bogdan Constantinescu, acesta din urma cedand locul 1 in mansa a 2-a in fata lui Florin Lozinca, deoarece a asteptat cateva minute bune sa-i mai intre ceva mare (ca in mansa 1) pe match. In acest rastimp Florin s-a axat pe rosioara, care intra cam cu aceeasi frecventa, dar avand talie mai mare a cantarit mai mult la final. Chestie de tactica!
"Tata lor", dotarea pe care ai specificat-o este destul de greu de procurat pentru un salariat mediu (pe economie) mai ales daca are alte prioritati. Te duce spre cateva mii de euro, la cea mai "subtire" dotare...
Cred ca trebuie plecat cu doua match-uri echipate si una-doua vergi mai lungi. Restul...pe parcurs!
Trabucco intr-adevar are un raport bun calitate-pret.

prin preajma, achizitionarea acestui echipament minim de care ai amintit, este cu siguranta o problema. Cred ca orientarea tinerilor dornici de pescuitul de competitie spre cluburi si asociatii este o buna solutie, pentru ca exista mai peste tot cate un "guru", care cu siguranta va acorda sprijinul sau celor mai tineri, chiar si imprumutandu-i cu scule.

Alberto scrie:sunt vergi speciale pentru obleti? sau ce numiti voi vergi pentru obleti ? o poza un sait ceva

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator