Mi-am zis ca gata,trebuie sa imi cumpar una ca lumea si m-am uitat prin diferite site-uri,am cerut diferite pareri.Toata lumea imi recomanda Maver sau Sert,numai ca saptamana trecuta,la targul din piata constitutiei,am ramas blocat.Sert este prea groasa la cotor,prea grea si prea rigida,intocmai ca una de 8m din Obor.Maver(aici era blocajul)...este un fel de miss top models,arata ca o gagica de 18 ani coapta atat cat trebuie,dar costa pe masura(800-1000 ron).In schimb,surpriza a venit de la Energo.Stand la "coada" sa-l intreb ceva pe dl Mateescu(nu ceva anume,despre nade,linii,carlige,ma rog,ai ce intreba un campion),am vazut standul cu vergi si m-am dus acolo.Si constat o situatie mai degraba amuzanta.Am fost la targ joi si sambata.Joi nu aveau vergi de 7m,iar sambata se terminasera.Deci pe bune,erau de la 3 la 9 m,dar la 7 m locul era gol.Ma rog,iau cate una in mana,cu un ochi la dl Mateescu,unul la varga.Romanii,ca romanii,iau ceva dar nu-l pun la locul lui,asa ca trebuia sa fiu atent de cati metri era varga,pt ca la 8m am gasit una de 9,la 6 una de 5 si tot asa.Vad doua etichete,si cum dl Mateescu terminase de vorbit,apuc doar sa notez pe telefon ET Blade Pole 8m,si fug la vedeta,dar vedeta...ca vedetele,intrase in alta "sedinta".Mi-au luat ochii altele si nu am mai apucat nici sa vorbesc cu Mateescu,nici sa vad de vergi(in naivitatea mea,am crezut ca Energo au si magazine,nu ma gandeam ca doar parteneri).Scriind pe google varga ET Blade Pole 8 m,am vazut ca este tot 4-500 ron,iar eu parca am vazut pe eticheta 130 ron.Na...se pare ca m-am inselat.Deci...daca cineva stie vreo varga la 7-8 m mai usurica si la vreo 7-8m,ii multumesc anticipat.Nu aveti(sau poate aveti) idee ce inseamna o varga grea pe Sandulita,Darvari sau Nu mai spun Radu Voda3. Eu_Tatalor,m-ar interesa si pe mine cateva argumente pro Bolo,asa ca va rog frumos,nu mai bine le postati aici,in vazul tuturor?Poate mai sunt interesati.Am evitat Bolo pentru ca nu stau prea bine cu vederea,dar daca ma convingeti dvs...Iarna este lunga,avem timp de discutii si de economisit bani,nu?

gogu steriade scrie:da crapu ala ie cam lesinat !la noi pa Prut unu da 7 kile te trage in apa cu tot cu cortu !
ceva nu ie in regula cu filmarea asta !
si fibra da sticla ie sfanta ca nu sa sparge cum sa spage carboanele
si nu plangi dupa iel in caz da necaz !

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator