florentiniuga scrie:... Incercam sa identificam si administratorii de balti dispusi sa accepte ca inca suntem in criza si nu e momentul sa jupoaie pescarii pentru un concurs c&r.

Amsterdamer scrie:florentiniuga scrie:... Incercam sa identificam si administratorii de balti dispusi sa accepte ca inca suntem in criza si nu e momentul sa jupoaie pescarii pentru un concurs c&r.
... si poate identificati si organizatori care sa fie dispusi sa accepte ca inca suntem in criza si nu e momentul sa jupoaie pescarii ...
...si incercati sa identificati si pescarii care sa accepte ca este un concurs c&r

nu crezi bine...j0k3111 scrie:
cred ca dvs sunteti proprietar de balta dupa cum vb
nu esti bine informatj0k3111 scrie:nu am vazut pana acum la vreun concurs sa vina pescari care sa nu pescuiasca c&r nu pot sa cred ca a plecat cineva de la vreun concurs cu plasa plina de peste....
j0k3111 scrie: oricum ...ducem lipsa mare de concursuri accesibile ...ptr ca mai toti administratorii de balti isi urmaresc doar interesul fara a le mai pasa de cei ce vin si le da o taxa care dupa parerea mea e exagerata pe unele balti
j0k3111 scrie:tratandui ca pe niste simpli clienti ...
asta-i tare!
Amsterdamer scrie:...si incercati sa identificati si pescarii care sa accepte ca este un concurs c&r

cristian505ro scrie:Asta nu reprezinta o problema. Numarul pescarilor romani de C & R (in special in carpfishing) este in continua crestere si mult mai mare fata de anii trecuti.

Amsterdamer scrie:cristian505ro scrie:Asta nu reprezinta o problema. Numarul pescarilor romani de C & R (in special in carpfishing) este in continua crestere si mult mai mare fata de anii trecuti.
nu m-ai inteles: nu vorbesc de pescarii de c&r adevarati, ci de cei doar declarati c&r-isti si-n realitate portbagajisti.

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori