As avea o intrebare:nu am vazut sa folositi sare sau indulcitor,de ce?
NUMAI BINE

la "materia" carpfishing decat dansul???

cristea radu scrie:As avea o intrebare:nu am vazut sa folositi sare sau indulcitor,de ce?
NUMAI BINE
zenhor scrie:Sunt curios cum se vor prezenta bilele de la Essential Baits pe apa. Imi puteti spune ce miros/aroma degaja? E mai pregnanta cea de "shellfish" sau cea de "plum"?
, gem de prune cu o usoara tenta de scoica.

Bilele solubile totusi, nu devin tari daca sunt pastrate in galeata cu capac. Isi mentin foarte bine prospetimea timp indelungat si cand spun indelungat, ma refer chiar la un sezon intreg. Conditia este sa aiba suficient lapte de porumb. Atentie, mai controlati-le din cand in cand sa nu se lipeasca intre ele.

florentiniuga scrie:De acord, putin merge. Si eu am folosit atat cat sa ung masa de rulat.Bilele solubile totusi, nu devin tari daca sunt pastrate in galeata cu capac. Isi mentin foarte bine prospetimea timp indelungat si cand spun indelungat, ma refer chiar la un sezon intreg. Conditia este sa aiba suficient lapte de porumb. Atentie, mai controlati-le din cand in cand sa nu se lipeasca intre ele.

florentiniuga scrie:De acord, putin merge. Si eu am folosit atat cat sa ung masa de rulat.Bilele solubile totusi, nu devin tari daca sunt pastrate in galeata cu capac. Isi mentin foarte bine prospetimea timp indelungat si cand spun indelungat, ma refer chiar la un sezon intreg. Conditia este sa aiba suficient lapte de porumb. Atentie, mai controlati-le din cand in cand sa nu se lipeasca intre ele.
, 

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator