Enache Claudiu scrie:Ca sa nu va mai certati, eu unu va zic ca nu va dau nimic!
Asta ca sa nu existe neclaritati!
Mai omule dar ti-a cerut cineva ceva sau te-a intrebat cineva ceva?Enache Claudiu scrie:Ca sa nu va mai certati, eu unu va zic ca nu va dau nimic!
Mai omule dar ti-a cerut cineva ceva sau te-a intrebat cineva ceva?

Enache Claudiu scrie:Ca sa nu va mai certati, eu unu va zic ca nu va dau nimic!

Enache Claudiu scrie:Ce ti se pare ca primesc de la voi?
De ce ai impresia ca imi oferi ceva? Sa o luam altfel : pe forumul asta s-a facut reclama la un produs netestat si implicit fara o valoare recunoscuta! Datorita acestei reclame , a fost vandut acest produs deci implicit acest forum a adus bani celui care il detine!(Ma refer la mix-ul de boiles conceput de catre administratorul acestui forum).
Si este doar un exemplu !!! Mai sunt cateva dar imi e lene sa le scriu iar si iar!
Deci : de ce sa ii plang eu de mila cand se fac bani cu forumul, de ce sa dau eu bani ca sa mearga forumul si sa isi faca iar reclama pe el si implicit bani ???
De asta am postat mai devreme ca nu dau nimic , ca sa nu fie discutii!
Acum raspunde-mi, ca un moderator impartial ce te vrei, de ce ai adus in discutie banarea? Ai zis-o la intimidare sau care au fost motivele? Am jignit sau am incalcat vreo regula a acestui forum?

gor965 scrie:
Repet si eu ce s-a mai spus de nenumarate ori : a intra pe acest forum Nu e Dreptul dumitale...e Privilegiul acordat de catre Administratie ! ..asa ca la intrebarea pe care mi-ai adresat-o : "Ce ti-i se pare ca primesc de la voi ?" ar trebuii sa-ti dai singur raspunsul de vreme ce te-ai inregistrat pe acest forum ,accesezi sit-ul si beneficiezi de toate facilitatile lui !

Enache Claudiu scrie:...si o sa intru pe aici cand vreau si daca vreau!
...punem pariu ca nenea - "o sa vrei si n-o sa poti " o bate pe tanti - "cand vreau si daca vreau " ?

Enache Claudiu scrie:
P.S. Bani tot nu va dau !
...totusi ,poate ai pe-acasa un Pentium 4 care sta degeaba ...
...ARDE-L , ca e puturos ! 

i-a pus capac. Simti domnule vreun gust ciudat la cafeaua pe care o savurezi cand postezi aici ?

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator