De aceea programul e optional, cei care s-au abonat pana acum, peste 250 de useri, ne-au trimis mesaje incurajatoate de multumiri.

Victor Hodorog scrie:3 euro inseamna un pachet de tigari sau 1 kg de groundbait, jumatate de vobler ...eu cred ca exagerati... daca oamenii sunt multumiti cu ce primesc si vad ca tindem spre mai bine de sa se imputineze?

estroe scrie:Victor Hodorog scrie:3 euro inseamna un pachet de tigari sau 1 kg de groundbait, jumatate de vobler ...eu cred ca exagerati... daca oamenii sunt multumiti cu ce primesc si vad ca tindem spre mai bine de sa se imputineze?
Buna ziua. Am tot citit pe aici inainte sa imi dau cu parerea, dar totusi imi permit sa va contrazic.
- 3 euro inseamna mai mult decat abonamentul la alte televiziuni/posturi consacrate: ex HBO.
- spre deosebire de televiziunea clasica, dvs emiteti doar pe internet, ceea ce presupune un calculator decent, o conexiune la internet decenta si o serie de artificii: ex calculator conectat la televizor prin tv-out, etc.
- nu exista un program clar, exista doar niste dorinte ale dvs (interesante, dar totusi inca nu sunt realitate): vrem sa creem un talk-show, vrem sa dam emisiuni noi, etc. Cel mai rentabil mi se pare abonamentul de 1 an, dar oare voi avea ce vede in acest an?
- poate ar fi interesant sa oferiti si dvs periodic (lunar/trimestrial, cum doriti) free view, ceva in genul HBO, atragand astfel noi clienti.
Si in incheiere, o curiozitate personala. Probabil ca ati incercat foarte mult sa obtineti sponsorizari, contracte de publicitate, dar acum, dat fiind ca a scazut numarul de persoane care vizioneaza Infopescar TV, nu considerati ca s-au redus si mai mult sansele pt asa ceva? Cine ar plati pt un public tinta de 250 oameni?

Victor Hodorog scrie:estroe scrie:Victor Hodorog scrie:3 euro inseamna un pachet de tigari sau 1 kg de groundbait, jumatate de vobler ...eu cred ca exagerati... daca oamenii sunt multumiti cu ce primesc si vad ca tindem spre mai bine de sa se imputineze?
Buna ziua. Am tot citit pe aici inainte sa imi dau cu parerea, dar totusi imi permit sa va contrazic.
- 3 euro inseamna mai mult decat abonamentul la alte televiziuni/posturi consacrate: ex HBO.
- spre deosebire de televiziunea clasica, dvs emiteti doar pe internet, ceea ce presupune un calculator decent, o conexiune la internet decenta si o serie de artificii: ex calculator conectat la televizor prin tv-out, etc.
- nu exista un program clar, exista doar niste dorinte ale dvs (interesante, dar totusi inca nu sunt realitate): vrem sa creem un talk-show, vrem sa dam emisiuni noi, etc. Cel mai rentabil mi se pare abonamentul de 1 an, dar oare voi avea ce vede in acest an?
- poate ar fi interesant sa oferiti si dvs periodic (lunar/trimestrial, cum doriti) free view, ceva in genul HBO, atragand astfel noi clienti.
Si in incheiere, o curiozitate personala. Probabil ca ati incercat foarte mult sa obtineti sponsorizari, contracte de publicitate, dar acum, dat fiind ca a scazut numarul de persoane care vizioneaza Infopescar TV, nu considerati ca s-au redus si mai mult sansele pt asa ceva? Cine ar plati pt un public tinta de 250 oameni?
buna ziua,
multumim pentru sugestii, incerc sa va "combat" cu cateva argumente:
-3 euro inseamna intra-devar mai mult decat Hbo, dar noi suntem o televiziune foarte nisata care nu dispune de milioanele de abonati Hbo. Nu vreau sa va calculez cat anume din cei 3 euro mai raman la noi, doar va spun ca ne-ar trebui cam 100 de abonati pentru a acoperi costurile unei singure emisiuni.
-exista un program clar care va fi definitivat in cursul saptamanii viitoare, ce pot sa va spun este ca in maxim 3 saptamani vor incepe talk-showrile ( 1 sau 2 /saptamana)
- vom face un "free view" lunar de circa 24 de ore, incepand cu luna Aprilie.
-Publicitatea contractata pana acum a fost bazata pe intreg site-ul , sunt unele pagini ( ex forum, index-articole) care au mai multe accesari decat playerul. Site-ul infopescar a crescut ca numar de utilizatori incepand cu luna Ianuarie cu aproximativ 600-700 de unici/zi. In ultima saptamana s-au inregistrat aprox 300 de useri noi, in total 11000si ceva..

mircea pescar scrie:Cred sincer ca nu ve-ti avea prea multi abonati cu aceste TARIFE . Propun sa facem un sondaj in legatura cu aceste tarife sa vedem cati sustinatori aveti .![]()
.acum lasand gluma la o parte
,haideti sa va zic marele secret cu tarifele astea-victor si florentin au castigat la 6 din 49 ,si fac asta la caterinca ,postand de pe plajele din Bali.....in fine, ideea asta este demna de pus in practica ,chiar ma gandeam si eu sa ma duc la -taxe,curent,gaz,canal,net ,impozite,nevasta,etc ,,sai mai bag sin spanac ''ca prea ....nu mai este gratis nimic.chiar asa am ajuns domle?
mircea pescar scrie:Cred sincer ca nu ve-ti avea prea multi abonati cu aceste TARIFE . Propun sa facem un sondaj in legatura cu aceste tarife sa vedem cati sustinatori aveti .![]()

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori