am eu o problema tehica sa mai au si altii aceasi problema? 
am eu o problema tehica sa mai au si altii aceasi problema? 

,ar fi interesant de stiut unde gresesc sau ce pot face 

mircea pescar scrie:Nu doreste nimeni sa ne explice si noua de ce nu mai putem vizualiza PV-TV![]()
![]()
![]()

gor965 scrie:mircea pescar scrie:Nu doreste nimeni sa ne explice si noua de ce nu mai putem vizualiza PV-TV![]()
![]()
![]()
S-au mai dat explicati prin alte topicuri ! In principiu , nu mergea bine la nimeni ,conexiunea fiind supraincarcata , drept ptr. care serviciul respectiv a fost intrerupt ! Daca am inteles eu bine se doreste achizitionarea in plus a unei alte conexiuni dedicata serviciilor video on-line , si probabil atunci va fi OK !

gor965 scrie:mircea pescar scrie:Nu doreste nimeni sa ne explice si noua de ce nu mai putem vizualiza PV-TV![]()
![]()
![]()
S-au mai dat explicati prin alte topicuri ! In principiu , nu mergea bine la nimeni ,conexiunea fiind supraincarcata , drept ptr. care serviciul respectiv a fost intrerupt ! Daca am inteles eu bine se doreste achizitionarea in plus a unei alte conexiuni dedicata serviciilor video on-line , si probabil atunci va fi OK !

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator