Rica pescaru scrie:nu misepare corect sa mergi la pescuit si sa iei zeci de kilograme dar trofeu normal ar fi sa il reti sau domnul administrator de balta sa imi dea peste de kti bani imi cere pentru o partida de pescuit

vali003 scrie:Rica pescaru scrie:nu misepare corect sa mergi la pescuit si sa iei zeci de kilograme dar trofeu normal ar fi sa il reti sau domnul administrator de balta sa imi dea peste de kti bani imi cere pentru o partida de pescuit
Este alegerea ta , sa te duci ori nu, pe acest fel de balti , eu cind vreau sa ma relaxez , merg la pescuit , daca vreau sa maninc peste ma duc si il cumpar .

Rica pescaru scrie:nu misepare corect sa mergi la pescuit si sa iei zeci de kilograme dar trofeu normal ar fi sa il reti sau domnul administrator de balta sa imi dea peste de kti bani imi cere pentru o partida de pescuit

florentiniuga scrie:[Nu esti singurul care gandeste asa. Aceeasi problema o am si cu soacra-mea.

Rica pescaru scrie:salut, crezi ca este corect ca anumite grupuri sa nu zic organizati,sa puna monopol pe pescuitul sportiv,unde se merge pe merge pe princepiul daca nu esti cu noi esti inpotriva noastra care vin si spun ca sint ecologisti ,populeaza balti cu citeva exemplare mari gen Chiroiu4 nu stim ce peste este in balta dar percepem si impunem taxe si conditi care sfideaza regula si se inbogatesc pe spinarea altora fara nici un efort ,doar venind cu sloganu ,,conservam mediu,,.la noi se merge pe principiu,populezi odata si pe urma doar profit .Pentru adevarati crapisti Fir intins
dak era hoby facea o balta doar pt el si prieteni lui asa cum au facut si alti patroni ai unor firme cu renume in romania eu unul cunosc o singura persoana care a facut chestia asta si are balta de ani buni da nu sa pescuit acolo dekt cu pile si interventii altfel nu ai cum si fara nici o taxa asta balta exclusivista si pot spune ca este dekt un hoby pt propietar . nu chiroiu4 sau peris la carui patron e ingineru ala amabil cu toata lumea amabil normal doar ca sa-si vinda marfa si stiu eu ce vb nu sunt vb aiurea.
Rica pescaru scrie:pentru Veli003 ,daca vreau sa ma relexez merg in parc ,la pescuit merg merg de placere am o balta unde merg ,,secret,, prind exemplare ca pe sarulesti dintre care opresc doar una ,,pescuitul este ca vinatoarea ,,mai luom si acasa dar pe aceasta balta patronul populeaza balta pentru pescari pentru ca acesti sa se simta bine,este foare bucuros cind un pescar prinde un exemplar si nu iti impune pe care sal eliberezi si pe care sa il reti, ma repetbalta este populata pentru pescari,dar daca ai gresit odata a doua oara nu mai exista.Daca am deranjat pe cineva mi de scuze
daca tace ai filozof ramaneai
Rica pescaru scrie:salut, crezi ca este corect ca anumite grupuri sa nu zic organizati,sa puna monopol pe pescuitul sportiv,unde se merge pe merge pe princepiul daca nu esti cu noi esti inpotriva noastra care vin si spun ca sint ecologisti ,populeaza balti cu citeva exemplare mari gen Chiroiu4 nu stim ce peste este in balta dar percepem si impunem taxe si conditi care sfideaza regula si se inbogatesc pe spinarea altora fara nici un efort ,doar venind cu sloganu ,,conservam mediu,,.la noi se merge pe principiu,populezi odata si pe urma doar profit .Pentru adevarati crapisti Fir intins

Înapoi la Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator