InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ Competitii ‹ Turnee de pescuit
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP - 2012

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
16 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Mesajde florentiniuga » 14 Ian 2012, 02:28

1. LOCUL DE DESFASURARE : Balta CORBUL 2, Jud. Constanta
2. PERIOADA DE INSCRIERE : 30.03 - 30.05.2012
3. TAXA DE INSCRIRE – 600 euro va fi depusa in contul AVPS SOIMUL
4. COMPONENTA LOT : 11 persoane. In fiecare mansa se vor nominaliza astfel: 6 pescari titulari, 2 rezerve, 1 capitan, 1 manager, 1 delegat.
5. MOD DE DESFASURARE: 3 manse cu participarea tuturor loturilor inscrise
6. REGULAMENTUL DE DESFASURARE – FIPS-CIPS
7. MODUL DE PUNCTARE SI DE INTOCMIRE A CLASAMENTULUI – conform Regulament FIPS-CIPS, cu acumularea punctelor din fiecare mansa. Lotul care va acumula cele mai putine puncte va fi declarat CAMPION NATIONAL urmand a reprezenta ROMANIA la Campionatul Mondial 2012, restul loturilor urmand a fi clasate in ordinea crescatoare a punctelor obtinute. In cazul egalitatii punctajelor obtinute diferentierea se va face prin cantitatea de peste capturata de fiecare lot. Locurile 1-12 vor participa in Divizia A a CN 2013, iar loturile clasate pe locurile 7-25 vor participa in divizia B a CN 2013. Loturile clasate pe locurile 1-6 in Divizia A 2013 vor participa in aceeasi divizie a CN 2014, locurile 7-12 urmand a retrograda in Divizia B 2014. Loturile clasate pe locurile 1-6 in Divizia B 2013 vor promova in Divizia A pentru editia 2014 a CN, restul loturilor urmand a evolua tot in Divizia B 2014. Acest sistem de punctare si promovare/retrogradare se va pastra pentru cel putin 3 ani.
8. ARBITRAJ : corpul de arbitrii al AGVPS.
9. PERIOADA DE DESFASURARE:
14 - 17.06 . 2012 prima etapa a Campionatului National
28 - 01.07. 2012 a doua etapa a Campionatului National
12 - 15.07.2012 ultima etapa a Campionatului National
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Sus

Re: CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP - 2012

Mesajde florentiniuga » 14 Ian 2012, 02:30

Cluburi care si-au manifestat intentia de participare:

1. Clubul Pelicanul
2. Clubul Carp Zone
3. Clubul Pescarilor
4. Aviators Fishing Club
5. Energy Carp
6. Natural Crap
7. AVPS Soimul
8. AVPS Acvila
9. CS Ovidius Constanta
10. Clubul Sportiv Overten
11. Smart Fishing Club
12. Carping Club
13. Clubul "Mr. Fish" - George Tite
14. Carphatic Fishing Club
15. Free Carp - Deva
16. Professional Fishing
17. Rig Service

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Marian Constantin » 14 Ian 2012, 17:53

clubul Carp Zone este inscris in federatia Popescu

federatia Popescu incearca monopolizarea CN-ului

Clubul Carp Zone participa si la CN-ul AGVPS-ului

intrebarea este

Clubul Carp Zone sustine incercarea lui Popescu de a distruge CN-ul AGVPS-ului ?
Clubul Sportiv Overten

Imagine

http://www.overten.ro/forum/index.php
Marian Constantin
Veteran
Veteran

Sus

Mesajde Alexandru Mihai » 14 Ian 2012, 20:14

clubul Carp Zone este inscris in federatia Popescu - Corect

federatia Popescu incearca monopolizarea CN-ului - Nu cunoastem acest aspect.

Clubul Carp Zone participa si la CN-ul AGVPS-ului - Corect

intrebarea este

Clubul Carp Zone sustine incercarea lui Popescu de a distruge CN-ul AGVPS-ului ? NU sustinem nimic, nici macar macar nu stim ca Popescu vrea sa distruga acest CN 2012

Mari, cu tot respectul, tu ne cunosti pe toti cei care facem parte din CZ, ti-am lasat vreodata impresia ca am avea ceva de castigat daca am distruge CN organizat de AGVPS-ul, anul trecut am participat la CN organizat tot de AGVPS prin APCR si nu am distrus nimic nici macar in polemici nu am intrat.
CS CARP ZONE
Alexandru Mihai
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Dan Mitranescu » 14 Ian 2012, 21:20

Noi pescuim nu gandim ! :D
www.danmitranescu.ro
Dan Mitranescu
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Marian Constantin » 14 Ian 2012, 21:57

Alexandru Mihai scrie:Mari, cu tot respectul, tu ne cunosti pe toti cei care facem parte din CZ, ti-am lasat vreodata impresia ca am avea ceva de castigat daca am distruge CN organizat de AGVPS-ul, anul trecut am participat la CN organizat tot de AGVPS prin APCR si nu am distrus nimic nici macar in polemici nu am intrat.

Max nu va acuz cu nimic si cu majoritatea membriilor clubului am ramas prieten . Dar stau si ma uit pe toate forumurile cum domnul Popescu incearca aceasta tevatura de impiedicare a CN-ului al AGVPS-ului cu toate ca este o competitie privata la un Forum privat .

P.S- probabil mai incolo o sa ne pomenim si cu Federatia Romana de Pescuit Sportiv al domnului Tarus ca revendica si el competitiile private :-q .
Clubul Sportiv Overten

Imagine

Marian Constantin
Veteran
Veteran

Sus

Mesajde florentiniuga » 14 Ian 2012, 22:31

Marian, ti-a raspuns Maxx destul de corect, cu o singura eroare, pe care o fac si altii (inclusiv dl. Popescu pe Baricada) si anume : CS CARP ZONE NU ESTE MEMBRU FRPS. Am depus doar o solicitare de afiliere dar nu s-a tinut AG de primire de membrii, asa cum fusese anuntata, deci respingem ferm amenintarile, acuzatiile sau tentativele de intimidare din partea oricui. Noi nu participam la CN organizat de X su Y ci participam la CN pur si simplu, indiferent cine il organizeaza si indiferent cine are sau va avea relatia cu FIPS-CIPS. Asa am procedat si anul trecut si asa vom proceda si acum.

Am o rugaminte la "conducatori", de orice parte ar fi ei: Nu va mai folositi de numele Carp Zone in polemicile voastre si aveti grija cand va masurati caramizile cu care va bateti in piept, sa nu va zdrobiti coastele. In ceea ce-i priveste pe colegii din alte cluburi, hai sa ne comparam fortele in competitii, nu deveniti instrumentele manipulatorilor de pe forumuri. Daca vreti sa ne intrebati ceva, faceti-o direct si nu va mai dati cu presupusul aiurea pe baza vorbelor altora.

Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Madalin Dirla » 14 Ian 2012, 22:57

Alexandru Mihai scrie:clubul Carp Zone este inscris in federatia Popescu - Corect

federatia Popescu incearca monopolizarea CN-ului - Nu cunoastem acest aspect.

Clubul Carp Zone participa si la CN-ul AGVPS-ului - Corect

intrebarea este

Clubul Carp Zone sustine incercarea lui Popescu de a distruge CN-ul AGVPS-ului ? NU sustinem nimic, nici macar macar nu stim ca Popescu vrea sa distruga acest CN 2012

Mari, cu tot respectul, tu ne cunosti pe toti cei care facem parte din CZ, ti-am lasat vreodata impresia ca am avea ceva de castigat daca am distruge CN organizat de AGVPS-ul, anul trecut am participat la CN organizat tot de AGVPS prin APCR si nu am distrus nimic nici macar in polemici nu am intrat.

Maxule,deranjam prin simplul fapt ca participam :D..... dar sti de ce? fiindca tot timpul suntem printre primii ;)
http://www.jaluzeleverticale.eu
C.S. CARP ZONE
Madalin Dirla
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Marian Constantin » 14 Ian 2012, 23:48

florentiniuga scrie:Marian, ti-a raspuns Maxx destul de corect, cu o singura eroare, pe care o fac si altii (inclusiv dl. Popescu pe Baricada) si anume : CS CARP ZONE NU ESTE MEMBRU FRPS.

ok

acesta este raspunsul pe care il asteptam ... si sa ne vedem sanatosi la CN
Clubul Sportiv Overten

Imagine

Marian Constantin
Veteran
Veteran

Sus

Mesajde Popescu Stefan » 15 Ian 2012, 11:39

Domnule Marian Constantin,
Nu intenționam să polemizez cu dumneavoastră, dar ar fi bine, în calitatea dumneavoastră de președinte de club, să cunoașteți câteva aspecte pentru a nu putea afirma într-un viitor mult mai apropiat decât vă închipuiți, că nu ați știu. Ați vorbit despre Campionatul Național al AGVPSR. Termenul corect este Campionatul Național al României. În general, persoanele juridice autorizate de lege să organizeze astfel de competiții trebuie să și le înscrie în statut. Citiți link-ul de mai jos și vedeți unde are înscris în statut AGVPSR acest lucru și să-mi spuneți și mie unde că eu nu am găsit:
http://agvps.ro/m_statutul_AGVPS.php
În ceea ce privește federația, vă asigur că scopul ei este tocmai de a organiza competițiile interne și internaționale care se desfășoară pe teritoriul României. Găsiți acest lucru pe următorul link:
http://frpsc.ro/2011/03/01/statut-frps/
În ceea ce privește evoluția federației, aceasta va depune la următorul Congres CIPS documentația de afiliere, ca federație sportivă de specialitate și de reprezentant legal al acestei probe sportive.
Întrebarea la care v-aș ruga să răspunedeți este: Cine va organiza CM dacă federația va fi afiliată la CIPS?
Mulțumesc.
PS Dacă FRPS va fi forul de reprezentare la CIPS, ce intenționează clubul dumneavoastră să facă?
Vă asigur că nu am înființat această federație așa, ca să ne aflăm în treaba. Și Florentin știe acest lucru. Îi înțeleg poziția oscilantă, dar l-am asigurat că federația știe ce are de făcut. Cu toate tălpile care ni s-au pus până acum.

Popescu Stefan
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde ticairlandezu » 15 Ian 2012, 13:09

Statutul Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi
din România
Adoptat în Congresul Ordinar din data de 20 iunie 2009

Art. 3. - A.G.V.P.S. este afiliată la Consiliul Internaţional al Vânătorii şi al Protecţiei Vânatului (C.I.C.), la Confederaţia Internaţională de Pescuit Sportiv (C.I.P.S.) şi la Federaţia Asociaţiilor de Vânătoare şi Conservare a Faunei Sălbatice din Uniunea Europeană (F.A.C.E.)
Art. 4. - (1) A.G.V.P.S. are următoarele atribuţii.....
f) organizează reuniuni, conferinţe, simpozioane, expoziţii, competiţii sportive în profil şi alte manifestări cinegetice şi de pescuit sportiv şi participă la astfel de manifestări în ţară şi în străinătate;
g) înfiinţează, în condiţiile legii, cluburi, fundaţii şi unităţi economice ori desfăşoară activităţi economice şi agricole cu caracter accesoriu, cuprinse în codul CAEN, 0149, 0170, 0312, 0322, 3311, 4619, 4690, 4723, 4761, 5210, 5510, 5629, 5814, 6820, 9319 şi 9499;
Art. 15. - (1) Pe lângă consiliu pot funcţiona comisii cu caracter consultativ şi de sprijin, printre care:
d) comisia de pescuit sportiv şi competiţii;
Art. 18. - Organizaţiile afiliate au următoarele drepturi:
g) să ia parte, prin echipe sau concurenţi individuali, la competiţiile sportive şi la alte activităţi de profil, organizate în ţară şi în străinătate;
Art. 19. - Organizaţiile afiliate au următoarele obligaţii:
k) să asigure o instruire corespunzătoare a membrilor vânători şi/sau pescari sportivi, precum şi a angajaţilor proprii;

Anexa la statut

PESCUIT SPORTIV

1. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV STATIONAR
CONTINUARE»

2.REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV CU MUSCA ARTIFICIALA
CONTINUARE»

3. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP
CONTINUARE»

4. REGULAMENT DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CAMPIONATULUI DE PESCUIT SPORTIV CU NALUCI ARTIFICIALE - SPINNING
CONTINUARE»

5. CALENDAR COMPETIŢIONAL INTERN DE PESCUIT SPORTIV 2011
CONTINUARE»

Parerea mea e ca numai daca vrei...nu gasesti !!!!

ticairlandezu
junior
junior

Sus

Mesajde Popescu Stefan » 15 Ian 2012, 14:46

Ce nu am gasit este Certificatul de identitate sportiva si autorizatia de functionare. Atat.

Popescu Stefan
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde ticairlandezu » 15 Ian 2012, 15:24

Popescu Stefan scrie:Ce nu am gasit este Certificatul de identitate sportiva si autorizatia de functionare. Atat.

Da unde le-ai mai "gasit" pe astea, de esti atat de dezorientat...doamne nea Fane...incepi sa dai "rateuri" la logica!!!
Nici eu nu le-am gasit la statutul FRPS,deci suntem chit :))

ticairlandezu
junior
junior

Sus

Mesajde gabalau » 16 Ian 2012, 00:47

Popescu Stefan scrie:Ce nu am gasit este Certificatul de identitate sportiva si autorizatia de functionare. Atat.

Nea Popescule,nici aici nu scapam de tine,esti mai rau ca raia!
Decat sa pescuiesc sub tutela lu' matale mai bine ma las de pescuit,nu vezi ca nimeni nu te agreeaza!
Lasa-ne!lasa-ne!lasa-ne!
Lazar Gabriel
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa confirmi.

gabalau
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde florentiniuga » 31 Ian 2012, 16:52

In urma sedintei avute in cursul zilei de 27.01.2012 la sediul AGVPS, s-au hotarat ca fiind definitive urmatoarele puncte:

LOCUL DE DESFASURARE: Balta Corbul 2, Jud. Constanta
PERIOADA DE INSCRIERE: 30.03-30.04.2012
TAXA DE INSCRIERE: 600 EURO
Pentru a participa la CN 2012, apartenenta cluburilor sau a pescarilor la AGVPS nu este obligatorie.
COMPONENTA LOT: 11 persoane. In fiecare mansa se vor nominaliza astfel: 6 pescari titulari, 2 rezerve, 1 capitan, 1 manager, 1 delegat.
MOD DE DESFASURARE: 3 manse cu participarea tuturor loturilor inscrise
REGULAMENTUL DE DESFASURARE: FIPS-CIPS
MODUL DE PUNCTARE SI DE INTOCMIRE AL CLASAMENTULUI – conform Regulament FIPS-CIPS, cu acumularea punctelor din fiecare mansa. Lotul care va acumula cele mai putine puncte va fi declarat CAMPION NATIONAL urmand a reprezenta ROMANIA la Campionatul Mondial 2012, restul loturilor urmand a fi clasate in ordinea crescatoare a punctelor obtinute. In cazul egalitatii punctajelor obtinute diferentierea se va face prin cantitatea de peste capturata de fiecare lot. Locurile 1-12 vor participa in Divizia A a CN 2013, iar loturile 13-25 vor participa in Divizia B a CN 2013. Loturile clasate pe locurile 1-6 in Divizia A 2013 vor participa in aceeasi divizie a CN 2014, locurile 7-12 urmand a retrograda in Divizia B 2014. Loturile clasate pe locurile 1-6 in Divizia B 2013 vor promova in Divizia A pentru editia 2014 a CN, restul loturilor urmand a evolua tot in Divizia B 2014. Acest sistem de punctare si promovare/retrogradare se va pastra pentru cel putin 3 ani.
ARBITRAJ: corpul de arbitri al AGVPS
PERIOADA DE DESFASURARE:
14-17.06.2012 prima etapa a Campionatului National

28-01.07.2012 a doua etapa a Campionatului National

12-15.07.2012 ultima etapa a Campionatului National

COST ESTIMATIV: 37.000 lei, reprezentand cheltuieli cu arbitrajul. Contravaloarea altor bunuri si servicii necesare desfasurarii Campionatului National (veste, cupe, media, etc) vor fi detaliate in protocolul ce urmeaza a se semna cu organizatorul administrator al evenimentului, SC RIG SERVICE SA.
RESPONSABILI ORGANIZARE: RIG SERVICE SA, responsabil administrative si COMITETUL DE ORGANIZARE AGVPS, responsabil sportiv.
In cazul in care incasarile vor fi mai mari decat cheltuielile, ocupantii podiumului vor fi premiati si financiar.
Dupa terminarea perioadei de inscrieri, la sediul AGVPS se va desfasura sedinta tehnica, de la fiecare club inscris fiind invitat cate un reprezentant.

Cluburi care si-au manifestat intentia de participare:
1. Clubul Pelicanul
2. Clubul Carp Zone
3. Clubul Pescarilor
4. Aviators Fishing Club
5. Energy Carp
6. Natural Crap
7. AVPS Acvila
8. CS Ovidius Constanta
9. Clubul Sportiv Overten
10. Smart Fishing Club
11. Carping Club
12. Clubul "Mr. Fish" - George Tite
13. Carphatic Fishing Club
14. Free Carp - Deva
15. Professional Fishing
16.Clubul Lufarul
17. Senior Crap
18. Clubul Sportiv Senzor
19. GREEN LAKE
20. EXTREME CARP PLOIESTI

PERIOADA DE INSCRIERE: 30.03-30.04.2012
TAXA DE INSCRIERE: 600 EURO
Taxa de participare se va depune pana pe data 30.04.2012 in contul:
SC RIG SERVICE SA
Strada Marc Aureliu nr. 18 Constanta Romania
Cont RO18CITI 0000 0007 0008 0005 CITIBANK

Presedinte Subcomisie de pescuit sportiv la CRAP
Oliviu Orhei (nou ales in functie)

Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Următorul

Răspunde
16 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Înapoi la Turnee de pescuit