Mansa 6-7

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Re: Mansa 6-7

Postde catre Teddy » 12 Oct 2009, 14:37

Felicitari castigatorilor.
Dragos Dimache - Clubul Sportiv Green Lake
Teddy
senior
senior

Posturi: 485
Autentificat: 26 Apr 2008, 18:35

Postde catre florentiniuga » 13 Oct 2009, 03:22

Iata si clasamentele la ultimele doua confruntari intre finalisti :

In urma calculelor, acestea sunt rezultatele finale :

In cazul in care considerati ca ceva e gresit la calcule va rog sa-mi comunicati.
Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Posturi: 2240
Autentificat: 19 Noi 2007, 22:04

Postde catre Marian Constantin » 13 Oct 2009, 08:30

e gresit

La Piticu in mansa 6 are in loc de 0.0500 are 0.1000 si este pe locul 2 la general
Marian Constantin
senior
senior

Posturi: 379
Autentificat: 16 Dec 2007, 13:55

Postde catre florentiniuga » 13 Oct 2009, 13:22

Am modificat si imi cer scuze. Oboseala de la 2 jumate noaptea si-a spus cuvantul. M-am uitat de vreo 10 ori si nu reuseam sa mai vad greseala.
Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Postde catre cristian505ro » 16 Oct 2009, 00:05

[quote="florentiniuga"]Iata si clasamentele la ultimele doua confruntari intre finalisti :

Felicitari castigatorilor si in mod special celor 5 finalisti!
Ca participant consecutiv la primele 3 manse, am apreciat ideea acestui turneu pe care l-am abordat cu cel mai mare interes si devotament.

Nu regret ca am participat la primele 3 manse, in care am reusit sa ma clasez mereu in zona de mijloc, deoarece a fost prima mea participare la concursuri si consider ca ai ce invata si te poti perfectiona numai in competitie.
Mi-a facut placere si a fost onorant pentru mine sa ii cunosc personal pe : Vlad Parfene, Florentin Iuga, Matty, George Alexandru, Dan Mitranescu,Florin Mirea,Catalin Duta,Bogdan Guguianu,Sorin Rudeanu,Misu Sipanu,Valer Rusu,Marian Constantin, Madalin Darla,Nicolae Dinescu,Avram Lucian.

Asa cum nu regret,ca am hotarat sa ma retrag de la mansa 4,dupa ce ma inscrisesem, motivele fiind cele care au tinut de organizarea,considerata de catre mine defectuasa, pe care am sesizat-o inca din mansa 2 si care s-a agravat. Dovada fiind ca de la participarea a 40 de concurenti in prima mansa, 38 in a doua, 33 in a treia s-a ajuns la....5 in 2 manse tip pachet promotional 2 in 1, care s-au terminat de fapt si mai repede dupa ce probabil si ultimii 5 au ajuns la concluzia ca ....asta e.

Sa nu se dea vina pe criza, ca nu e de acolo. Sunt inca concursuri care se joaca cu casa inchisa.
Ideea acestui turneu a fost foarte buna, se stie cui a apartinut.....nu mai dau nume....sa nu se mai interpreteze in nici un fel.
Cred ca organizatorii ar trebui sa analizeze unde au gresit si sa remedieze daca vor sa continue.
Caci sigur vor avea participanti,nu 80 cat se hazardau, dar poate cel putin...46.
Si nu trebuie sa le promita neaparat jeep,pe care sa nu si-l poata permita, o organizare corecta si decenta ar fii suficienta.
The Complete Angler
cristian505ro
senior
senior

Posturi: 416
Autentificat: 22 Dec 2007, 15:00

Postde catre florentiniuga » 16 Oct 2009, 03:01

cristian505ro scrie:...Sa nu se dea vina pe criza, ca nu e de acolo. Sunt inca concursuri care se joaca cu casa inchisa....Si nu trebuie sa le promita neaparat jeep,pe care sa nu si-l poata permita, o organizare corecta si decenta ar fii suficienta.

A scoate din discutie apriori exact cauza principala, e ca si cum i s-ar taia cuiva macaroana si nu s-ar accepta niciun fel de alte puncte de vedere.
Acest proiect a fost gandit si initiat de anul trecut, atunci cand sponsorul adus de F&H era Hyundai, care oferea o masina dar care vroia o manifestare mai ampla. Pana la debut insa, s-au intamplat multe. A aparut fenomenul "recesiune", care a facut sponsorul principal sa-si retraga incet-incet oferta, a aparut o adevarata inflatie de competitii, cam de 3 ori mai multe fata de anul trecut, culminand cu cele 5 manse de C.N., care au fragmentat participarea concurentilor aliniati la debutul turneului. E foarte adevarat ca au existat si motive de nemultumire fata de organizarea unor manse iar la asta a contribuit si lipsa de cooperare la actul organizatoric a celor care si-au anuntat si asumat initial coparticiparea alaturi de mine, astfel incat m-am vazut nevoit sa ma ocup singur de tot. Nu mai pun la socoteala nemultumirea pe care am resimtit-o atunci cand Vlad a inceput sa organizeze in paralel propriile concursuri. A mai existat si un alt factor de obstructie a participarii mai multor concurenti, despre care nu vreau sa vorbesc acum si care a generat multe discutii in acest sezon dar de care ma voi ocupa indeaproape in viitor.
E la fel de adevarat ca au existat si concursuri cu casa inchisa dar in general cele traditionale sau cu miza mare. Chiar si acei organizatori s-au vazut in situatia de a renunta la anumite proiecte anuntate anterior, din lipsa de participare sau din cauza suprapunerii datelor de organizare cu alte concursuri. Exemplul cel mai bun e CC-Hobaia. Regresia numarului de participanti, odata cu inaintarea turneului era predictibila. Simultan scaderii sanselor scadea si interesul concurentilor. De aceea s-a ajuns in situatia de la final. Este ceea ce ar fi fost bine sa se intample si la CN. Sa nu participe decat cei care aveau sanse la podium. Asta elimina automat orice speculatii sau tentative de frauda. La anul in schimb, stiu exact cum voi proceda, am avut multe de invatat si referitor la organizare si la natura umana.
Si ca sa concluzionez. anul trecut am participat la 13 competitii, anul acesta doar la 3 plus doua manse de CN.
...Unii chiar simt criza.
Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Postde catre misu_sipanu » 16 Oct 2009, 10:06

@Florentiniuga.recesiune....maibine zis dezastru,dar daca ne plingem nu cred ca rezolvam nimic,de vreo trei ani incoace ,cel putin pt. mine orice sut in c;;r a fost doi pasi inainte.PAREREA MEA,este ca turneul a inceput binisor,era loc si ptt. mai bine,dar cu implicarea tuturor organizatorilor si cu tratarea cu seriozitate a turneului.
Daca Florentin a spus ca la anul se va schimba totul,in procesul organizarii eu merg pe mana lui.Mi a facut placere enorma sa cunosc multe personalitati din carpfishing si cred ca cel mai important cistig al meu a fost legaturile strinse deprietenie si ajutor din partea colegilor de club.
Asteptam turneul de la anul si criza usoara tuturor :D
ps.special..felicitari cistigatorilor,participantilor,organizatorului Florentin Iuga pt. ca restul nu i am vazut :-B ,respect pt.Marian Constantin,Catalin Duta,Dragos Dimache care au facut standurile desi..............o data ,era stimulativ dar ei saracii cred ca din bun simt...fara numar.

@Cristian Bebesel,respectul e reciproc si sper sa ne vedem cu bine la anul :D
misu_sipanu
Veteran
Veteran

Posturi: 869
Autentificat: 03 Dec 2008, 09:36

Postde catre Nowatiny » 16 Oct 2009, 11:09

Daca se va mai organiza si la anul un astfel de turneu cred ca cea mai buna balta ar fi MV2.O balta cu potential , de unde sigur nu vor lipsi participantii ca anul acesta indiferent de numarul de concursuri.
Felicitari si mult succes in continuare!
Nowatiny
membru activ
membru activ

Posturi: 107
Autentificat: 27 Oct 2008, 19:45

Postde catre cristian505ro » 16 Oct 2009, 21:34

...Unii chiar simt criza.[/quote]

Din pacate toti o simtim, dar asa cum consider ca si la nivel macroeconomic : asta este criza noastra, cea mondiala inca nici nu ne-a lovit bine,decat putin,raman la parerea ca si in cazul de fata este o criza strict legata de modul de organizare. Nu vreau sa vin cu justificari,detalii,etc., caci nu am acest interes si nu vreau sa supar sau sa jignesc organizatorii, in special pe cel care a dus tot...greul. Am vorbit din punctul meu de vedere,de participant, care am intentionat sa particip la toate cele 7 manse, fara sa tin neaparat sa ies in fata ( desi...nu se stie) si am concluzionat ( probabil ca si altii) ca este mai bine sa ma retrag dupa 3 manse consecutive, din motivele pe care le-am mentionat.
The Complete Angler
cristian505ro
senior
senior

Postde catre cristian505ro » 16 Oct 2009, 21:39

misu_sipanu scrie:recesiune....maibine zis dezastru,dar daca ne plingem nu cred ca rezolvam nimic
@Cristian Bebesel,respectul e reciproc si sper sa ne vedem cu bine la anul :D

Asa e Mishule,o simt si eu al naibii de tare,da om trece peste asta si sa ne vedem sanatosi !
The Complete Angler
cristian505ro
senior
senior

Precedentul

Inapoi la Turneul Info Pescar de pescuit la crap