a mai fost cineva pe crevedia? ma intereseaza bazinul mic cum cobori spre balta mare, cel de langa casa aceea maro. am fost cu un prieten acum vreo 2 saptamani pardita de 24ore,de seara pana a doua zi seara, am intrat noaptea in apa si-am nadit(nu suntem asa performanti sa avem vaporas,si cu barca nu te lasa) la 3 noaptea a scapat prietenu meu un ten la 4-5kg,l-a adus pana la mal dar din cauza pietrelor aruncate pe langa el i s-a harjit firu culmea de o placa de faianta si l-a taiat, mie la 16 mi-a dat o salonta frumusica(el o estima la 5-6kg) eu nu prea stiu sa estimez pestii:)care mi-a scapat. in rest la porumb bonduelle direct in carlig la undita de 5-6m il zapacesti pe ciortan 800-1000gr
am dat numai la porumb legat.
taxa 80lei/24 ore 40/12 daca vi de la ora 12 pana seara platesti 20 lei(taxa vaporas 100lei=)))
lansete cate vrei in limita bunului simt, peste cat prinzi!
daca sunt doritori de undita sa se duca nu vor regreta;) dar sa ia mai multe cutii de porumb, una s-o arunce treptat pe langa pluta
m-a deranjat foarte mult sobolanii...noaptea misuna pe langa tine(nu cei de apa,sobolani daia de Gunoi)