Sunt unul dintre norocosii care au reusit sa inchege o echipa de pescuit crap numai C&R. Multumesc intregii echipe pentru efortul depus in prima partida pe anul acesta. A fost un efort sustinut de intreaga echipa iar rezultatele confirma acest lucru! Daca anul trecut am reusit un record de 207 kg. in 48 de ore anul acesta target-ul a fost depasit realizand un total de 382 de kg. in 60 de ore cu trei pescari. Ca si anul trecut am pescuit la aceleasi retete de boiles, cu care deja ne mandrim, retete pe care anul acesta le-am imbunatatit sau mai bine zis personalizat pentru Horgesti. Fara falsa modestie pot afirma in numele echipei ca s-au prins in total 85 de crapi si cteno cu greutati intre 1 kg. si 19.05 kg. Printre capturile memorabile au fost crapi de 10, 13,56 si peste 15 kg. Cireasa de pe tort a fost desigur cel de 19.05 kg. record absolut al baltii, pana in acest moment! Daca eu am fost norocosul care a prins uriasul baltii alt membru al echipei, lucian76, a depasit cu mult recordul individual la cantitate, PESTE 200 de kg. prinse in timpul celor 60 de ore! Una peste alta cu o medie de 4,5 kg. prinse, a fost o partida pe care o sa o tinem minte toata viata! De aceea Boosterman Carp Team multumeste pentru uriasii pe care balta Horgesti ii gazduieste!
PS: am uitat sa ii multumim lui Eugen care a muncit cot la cot cu noi la fabricarea boilesurilor dar care din motive obiective a ramas acasa. Eugene data viitoare iti iei revansa!
Stima!

iti doresc fire zbuciumate anul asta