se ajunge pe acelasi traseu ca la boteni-simetrie,numai ca se trece de aceasta balta,se intra in sat, stanga la prima ulita,si se merge pe camp pana practic drumul ”da” in prima balta.am ajuns pe aceasta balta prima oara acum 3 ani cu niste amici.de atunci merg in permanenta an de an,dar numai din august pana la sfarsitul lui octombrie,pentru ca am constatat ca in acesti trei ani am luat crap numai de la sfarsitul verii/toamna. rezultate notabile si constante sunt numai daca se planteaza/nadeste puternic.nu m-a dezamgait balta niciodata.intr-o partida de 24 ore nu mi s-a intamplat sa plec cu punga goala. pestele din avatar este luat in octombrie 2009, 7,8 kg la porumb uscat pe fir.
balta nu este amenajata, nu are umbrare, nu are cosuri de gunoi, in schimb avantajul este ca nu esti deranjat de nimeni in afara de paznic. nu auzi manele,nu gratare.taxa anul trecut a fost 50 ron/12 ore fara limita de cantitate.balta este populata an de an,si numai cu crap/salonta de la 2 kg in sus-am vazut asta cu ochii mei an de an. este o balta de asteptare dar rezultatele merita.

:))