Moderator: Coleman

,a avut probleme cu hotii.

badnello scrie:vineri 29aprilie am fost pe o balta superba(balta are aproape 60 hectare),am ajuns la ora 21 si am plecat sanbata in jurul orei 16.am prins sase pesti,doi ciortani pana in 2kg, doua salonte 2.2 si 2.5 si doi crapi comuni 3.5 si 4kg.am fost cu un prieten si am pescuit fiecare cu patru lansete.

LARY scrie:badnello scrie:vineri 29aprilie am fost pe o balta superba(balta are aproape 60 hectare),am ajuns la ora 21 si am plecat sanbata in jurul orei 16.am prins sase pesti,doi ciortani pana in 2kg, doua salonte 2.2 si 2.5 si doi crapi comuni 3.5 si 4kg.am fost cu un prieten si am pescuit fiecare cu patru lansete.
Tu esti patronul balti dupa cite imi dau seama.
Daca imi dai doua partide de pescuit gratuite iti fac reclama pe toate forum-urile de pescuit, pun si poze cu crapi mari sa creada lumea ca se prinde si peste.
Nu cunosc balta da daca o loai altfel aveai de castigat, faceai o prezentare a balti puneai poze, bagai 10-15 bucati de 15-20 Kg (filmai pentru dovada), mai bagai 4-5 tone de crap si se stringea lumea ca la nunta.![]()
![]()
.

Madalin007 scrie:P.S. Ia-o si pe asta, steaua - DINAMO 0-1 marcator TORJE![]()
![]()
SI GANDESTETE DOAR L CALIFICARI 
Madalin007 scrie:Nenea Lary,modifica-ti avatarul ca nu ati mai luat titlu din 2005-2006, putin respect fata de pescarii de pe acest forum,mintim poporul cu televizorul![]()
![]()
![]()
![]()
.
P.S. Ia-o si pe asta, steaua - DINAMO 0-1 marcator TORJE![]()
![]()

serban_31 scrie:Madalin007 scrie:P.S. Ia-o si pe asta, steaua - DINAMO 0-1 marcator TORJE![]()
![]()
GAZ MTAN- DINAMO 2-1
BAWAB ALEXE
PARVULESCU
PS:CIOCU MICSI GANDESTETE DOAR L CALIFICARI
![]()
![]()
(asa va numesc astia din CL ca mai putine de de 3-4 boabe nu luati,indiferent cu cine jucati
) si maine poiemaine ma suni ca te-ai dat cu DINAMO si nu se poate,trecutul tau nu se poate ierta,asa ca las-o cum a cazut
.

jidanu scrie:ssssst, Dinamo se pregateste de Liga Campionilor.........si anul asta![]()
![]()
Fir intins tuturor!
.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator