Moderatori: gor965, florentiniuga

CRAPULL scrie:lansetele sunt hakuyo pro royale 4lbs actiune de varf si din cate stiu, nea Dan M. schimba doar ceramica din interiorul inelului nu stiu sigur dar o sa dau un tel .

artist mare...
Dan Mitranescu scrie:CRAPULL scrie:lansetele sunt hakuyo pro royale 4lbs actiune de varf si din cate stiu, nea Dan M. schimba doar ceramica din interiorul inelului nu stiu sigur dar o sa dau un tel .
Care este motivul pentru care vrei sa schimbi inelele ?

CRAPULL scrie:Dan Mitranescu scrie:CRAPULL scrie:lansetele sunt hakuyo pro royale 4lbs actiune de varf si din cate stiu, nea Dan M. schimba doar ceramica din interiorul inelului nu stiu sigur dar o sa dau un tel .
Care este motivul pentru care vrei sa schimbi inelele ?
SUNT cam mici pt. ce putere are lanseta. Asa cred as vrea ceva mai mari 50.40.30.20.16 .16 sau 14 la varf

Vali_ms scrie:Salutari!
Eu unul am facut modificari la mtx12,am schimbat inelele cu cele de pe Maver genesis carp (50-30......16),investitia a ajuns la 80ron/lanseta in care se include fixarea mandrinei(deoarece am vrut sa evit unele probleme ce le-am mai avut ),manopera ,schimbare inele+inele.rezultatele ma incanta in sensul in care batul s-a ,,inmuiat`` putin,se incarca perfect undeva la 105gr,in lansari am atins 165m cu fir de 0,25,inainte eu unul nu puteam sa trec de 155m cu ele.

,nu dau constant la distanta asta. 

[/quote]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori