vand avertizori ET 200+ ,set de 4avertizori si statie ,la pretul de 650 lei .
Avertizorii si statia sunt noi , in tipla ,nefolositi .
revin cu poze .
Moderatori: mini_mic, Sebastian, sorin1362, pharaoh, Coleman

habar nu am , dar ce sa faci cu ei fara statie ???

vioril scrie:nu am magazin si nici nu sunt magazin .
cred ca pretul este corect avand in vedere faptul ca le-am rupt tipla in care au venit . consideri ca pretul de 650 lei pt acest set nou nout este mare ?
atuci tie tii vand cu 630 lei . vrei ?
faza care e ? avand in vedere faptul ca se apropie ziua mea de nastere , am cerut tuturor rudelor si prietenilor un set nou de avertiziri . si uite asa m-am trezit inca depeacum cu vreo 3 seturi de ET 200+ . acum ce sa fac cu ei ? m-am gandit sa mai fac si alti pescari fericiti dar la bani mai putini .

_lulupescar_ scrie:vioril scrie:nu am magazin si nici nu sunt magazin .
cred ca pretul este corect avand in vedere faptul ca le-am rupt tipla in care au venit . consideri ca pretul de 650 lei pt acest set nou nout este mare ?
atuci tie tii vand cu 630 lei . vrei ?
faza care e ? avand in vedere faptul ca se apropie ziua mea de nastere , am cerut tuturor rudelor si prietenilor un set nou de avertiziri . si uite asa m-am trezit inca depeacum cu vreo 3 seturi de ET 200+ . acum ce sa fac cu ei ? m-am gandit sa mai fac si alti pescari fericiti dar la bani mai putini .
si asta este la dvs bani putini si sa ajutatipe altii?ati primit cadou....faceti un cadou mai departe la un pret rezonabil...
Eu sunt interesat sa iau ,chiar caut dar niciodata la banii astia!!
Spor la vanzare!
, facut cadou
,etc sincer nu prea va priveste sau ce va retine sa-mi faceti si voi mie cadou o barca cu motor ? ca acesta e urmatorul lucru ce-l doresc in materie de pescuit .

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], cleanercrist, Google [Bot], rafi şi 2 vizitatori