Buna ziua. Ma intereseaza o comanda de pe site-ul http://www.cabelas.com, codul produsului este: SF100H/TFE701M. Pretul pentru produs pe site este de $49.88. Care este pretul final in romania? Astept cu interes un raspuns.
buna dimineata...m-ar interesa cum pot face comanda?...trebuie sa pun adresa exacta o produsului de pe site-ul respectiv,,ca apoi sa-mi calculati totalul?..o zi exceleta
da, imi lasati aici sau pe email linkurile cu produsele dorite si va fac un pret. in cazul site-ului cabelas imi puteti scire direct codul produsului dorit.
Salut , de pe cabelas ma intereseaza IK-319790 model 7 piece (1 buc)....IK-318275 size 6 (1 buc)...IK- 130284 size 9 (1 buc )size 10 (1 buc)...toate cantaresc aprox 200g...pretul total pe cabelas 54.5(fara taxe)...cat ma costa pana in bucuresti ,astept raspuns , multumesc
sa sti ca civilizat este sa dai un raspuns , chiar si negativ, la intrebarea cuiva. Am postat o cerere de pret mai sus si nu am primit nici pana in ziua de azi un raspuns...dar tu dai ,,up"....