Moderatori: mini_mic, Sebastian, sorin1362, pharaoh, Coleman

te ai suparat aiurea...solutii sunt frate da nu se compara puterea si fiabilitatea barcutei ce ti am trimis o cu a asteia care e acum in anunt si am ales sa nu ti o trimit pe asta pt ca te pacaleai ...eu sunt tepar de ce pt ca te am lasat cu o barca buna daca o repari decat cu una mai veche si care are nevoie de acumulator
ma faci sa rad eu n am vrut sa o dau pe asta veche pt ca e mult mai slaba decat aia pe care o ai...baros vezi ca incurci borcanele!!!
treaba ta daca nu mai vrei sa o repari oricum dupa cum mi ai vb nici nu mai vreau eu sa vb pt ca nu sunt vreun fraier si tu oi fii cel mai corect...de curiozitate intre pe net sa vezi cat e o barca de asta de care ti am dat eu
e cam dublu decat mi ai dat tu pe ea asta e facerea de bine ....f....e de mama!!!fir intins in continuare

da stii si tu ca n ai cum si cu ea in c...r si ci c..u in ea si cu sufletu in rai!!! sanatate iti doresc ca de altceva ne putem lipsi...fir intins!!

vezi ca eu am mai mare grija de sculele mele decat am de mine da tu deja ai parerea formata asa ca nu pot decat sa ti spun te trailes de bafta lo

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator