florentiniuga scrie:De miercuri incolo, poti sa ma critici cat vrei daca pana atunci nu e gata.
@Withwolf
Apropo de "asa suntem noi", ca sa-mi ajunga mai repede echipamentul, am rugat sa-mi fie expediat prin ATLASSIB, pentru ca firma respectiva nu face expeditii inafara Germaniei. Nemtii, serviabili totusi, au depus miercurea trecuta coletul la firma de transport si expeditii amintita. Desi trebuia sa ajunga joi seara, sambata cei din Germania sustineau ca au trimis, cei de aici, ca nu au primit nimic. Am inghetat cand m-am apucat sa citesc pe net comentariile celor care au folosit acest serviciu si care se vaita de insecuritatea si "dijmuirea" coletelor. Spre seara s-a descoperit ca nici macar nu a plecat de la Frankfurt. Model tipic de firma si comportament romanesc. ATLASSIB - nota 1

, stii tu ...in ultimii 10 ani cred ca am trimis suta de colete in Romania prin Atlasib si, spre fericirea mea dar si a destinatarilor, nu am avut nici o problema de "dijmuire".. Am si martori pescari de pe acest forum ca totul a functionat perfect
Este adevarat ca pentru echipamente electronice noi nu am folosit niciodata Atlasibul. Daca ai avut marfa tentanta trebuia sa cumperi de la ei asigurare full cargo pe valoare - merita sa dai cativa eurici in plus si sa stai linistit. Oricum, din Fra erau multe variante de trimis marfa ieftin, repede si in siguranta.

In weekend aveti PV TV live si de luni incolo incep sa populez arhiva. Asta va dura ceva pentru ca trebuie sa transform toate emisiunile si sunt doar vreo 400.