Moderator: Qnyx

shimano scrie:Stie cineva de ce nu se mai receptioneaza asha de bine emisiunea pe net?De 2 zile sau 3 merge doar cu intreruperi si va asigur ca nu este din cauza legaturii mele de internet.Daca poate sa-mi dea si mie cineva vreo lamurire ash ramane vesnic recunoscator.Mulumesc.

shimano scrie:Degeaba.....tot la fel de prost merge cu toate ca am sarit la gatul providerului.A venit saracul din asternuturi si a facut o gramada de teste doar sa ma linisteasca.Orice pagina imi deschide instant intra pe toate site-urile insa emisia merge si se vede cu intreruperi.

shimano scrie:am mai vb si cu un tov al meu si la fel se vede ...cu intreruperi.este culmea sa fie acum mai aglomerat traficul cand lumea a inceput serviciul.sau stau la servici si numai asta fac?![]()
Qnyx scrie:florinmacri scrie:Va salut!
Nu stiu daca pateste toata lumea ca mine dar trebuie sa ma lamuresc. Ma chinui sa vad o emisiune dar mai mult sta intrerupta decat merge, inafara de faptul ca este titrata in maghiara.Am viteza la internet de 6 Mbps ?
Voi patiti la fel?
De o buna perioada de timp anumite website-uri ne pirateaza in mod constant si redifuzeaza acest program in ciuda faptului ca nu detin drepturile legale de a face acest lucru; acest fenomen se reflecta in latimea de banda acordata acestui canal exclusiv de catre server, valoare stabilita de mine, dar supraincarcata de site-urile "capusa" care trag din banda alocata websiteului. De 1 saptamana aproximativ lucrez la o solutie de securitate care sa protejeze furtul de banda si dupa ce voi rezolva acest aspect, veti avea liniaritate in ceea ce priveste vizualizarea emisiunii.
P.S. Guta, celebrul manelist spunea: "ma pirateaza lumea la greu - asta inseamna ca sunt valoros; daca nu m-ar pirata nimeni, as fi un necunoscut".

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori