Moderator: Qnyx

Crezi ca e asa usor sa stai in apa aia cu ghiatza cand te arde pasiunea ptr. alcool !!!
Daca scurgeai o sticla da vodca in canalu ala... astia o sugea toata Dambovita ca din frapiera ! 

tara de kkt.... inca o data m-am lamurit ca am gresit tara in care m-am nascut
. Eu ma duceam in fiecare zi pe dambovita si acum cand vad filmul asta ma umplu de o ura de i-as omori pe kktii aia care au secat tronsonul.

victorash scrie:corect..asta cu secatul tronsonului e mult mai grava, din pacate cred ca "ordinul" cu secatul tronsonului era clar si baietii erau echipati ca atare pentru aceasta actiune...am incercat sa sun la politie la sector 5 ..mi-au raspuns sec si mi-au trantit telefonul in nas ..ca nu se ocupa ei cu asta...poate cineva aude totusi...

victorash scrie:corect..el este..din pacate nu stiam unde sa anunt..am cautat pe net, dar numai in partea transilvaniei exista o asociatie care raspunde la asemenea apeluri..
acum pur si simplu m-au condamnat la stat in casa

victorash scrie:corect..el este..din pacate nu stiam unde sa anunt..am cautat pe net, dar numai in partea transilvaniei exista o asociatie care raspunde la asemenea apeluri..

misu_sipanu scrie:victorash scrie:corect..el este..din pacate nu stiam unde sa anunt..am cautat pe net, dar numai in partea transilvaniei exista o asociatie care raspunde la asemenea apeluri..
Daca dl Vijelie crede ca s a nascut gresit in Romania,eu cred ca in Transilvania sau Ardeal ar trebui sa fie capitala.
Sint singurii care au inceput razboiul cu agvps,au trecut la asociatii,au patrule de pescari din cadrul asociatiilor pe amenajari piscicole,din discutiile pe care le am vara cu ei cind vin pe litoral,parca sint din alta lume.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator