Chiroiu 4

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Master
membru activ
membru activ
Mesaje: 107
Membru din: 31 Dec 2008, 00:31
Localitate: The Land Of Choice
Contact:

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Master » 12 Ian 2009, 15:03

Este o mare diferenta intre a avea o balta exclusivista unde pescuieste doar tovarasu' prim si colegii de spritz, si a cere prin regulament o selectie atenta a pescarilor.

Din ce mi-a spus seriful nu se va face selectia pe criteriul daca ai fesul rosu esti admis si daca ai basca esti respins. El a muncit si a investit enorm pentru a transforma o balta care semana a mlastina acoperita cu stuf pe 90% din suprafata in ceea ce vedeti astazi. Balta asta inseamna mai mult o pasiune decat afacere si daca vor exista incidente de natura sa afecteze balta in orice fel probabil ca va incerca sa reduca la minim pescarii agreati pe balta pentru a nu-si bate joc de tot ceea ce a facut pana acum. Ce nu vrea el sub nici o forma este sa plateasca 20 de paznici care sa pazeasca 20 de pescari - pentru ca atunci nu mai e nici o afacere ... Prin concursul din mai si partidele de pescuit din 2009 vrea sa ofere sansa de a se simti bine tuturor pescarilor care inteleg regulile locului.
Anul 2009 va fi unul in care isi va da seama foarte bine ce vrea sa faca. Mi-a spus ca taxa va fi modica - si probabil de tip abonament (din simplul motiv ca pescarii impatimiti nu vin doar un week-end la pescuit).
Pentru cine e interesat de balta puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail dascalu_florin@yahoo.com sa va dau numarul de telefon al patronului. Nu a fost inca desemnat un administrator al baltii si de aceea nu exista o persoana autorizata sa va ofere mai multe detalii.
SA NU AVETI IMPRESIA CA ACEASTA BALTA SE VREA A FI UN CLUB DE SMECHERI - dar se vrea pe cat se poate pastrarea ei in forma in care a lasat-o Dumnezeu.

Sa auzim de bine !
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...

Avatar utilizator
Coleman
site team
site team
Mesaje: 944
Membru din: 08 Aug 2008, 19:55
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Coleman » 12 Ian 2009, 18:19

=D> =D> =D> Daca se explica de la inceput asa nu se mai ajungea la aceste discutii.Multa lume a inteles ,printre care si eu,ca pe aceasta balta vor pescui doar ''cunostinte'' ceea ce nu era pe placul multor pescari care doresc sa li se acorde si lor macar o sansa.
Numai bine si asteptam regulamentul
TOTUL PENTRU CRAP

Avatar utilizator
Rica pescaru
junior
junior
Mesaje: 9
Membru din: 04 Ian 2009, 12:02

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Rica pescaru » 16 Ian 2009, 20:00

am citit cu oarecare interes ce ati scris despre chiroiu4 iar la sfirsit am ramas cu un gust amar ,mie misepare o monopolizare a baltilor .Nu inteleg inteleg termenul ,sa inteleg ca se ajunge se pescuiesti pe baza de pile.am vazut emisiunea si parerea mea este ca domnul caruia i sa luat interviu nici nu stia cit peste sa bagat

Avatar utilizator
IULIAN C
carpZone team
carpZone team
Mesaje: 981
Membru din: 26 Feb 2008, 10:28
Localitate: Buzau,Bucuresti(flotant)

Re: Chiroiu 4

Mesaj de IULIAN C » 17 Ian 2009, 00:18

Rica pescaru scrie:am citit cu oarecare interes ce ati scris despre chiroiu4 iar la sfirsit am ramas cu un gust amar ,mie misepare o monopolizare a baltilor .Nu inteleg inteleg termenul ,sa inteleg ca se ajunge se pescuiesti pe baza de pile.am vazut emisiunea si parerea mea este ca domnul caruia i sa luat interviu nici nu stia cit peste sa bagat
Salutare Domnu...Rica!
Te rog si eu ceva,daca se poate:
Vrei sa dai un click aici sa vezi ce spunea un Domn...parca "Rica pescaru"..?
http://infopescar.tv/forum/sugestii-pro ... t1251.html
D-aia tipi aici,ca nu ai inteles un lucru,pe care o sa ti-l explic,tocmai pt ca eu am deschis acest topic
AI cumva intre 5 si 7 miliarde de lei vechi? Ia o balta superba ca asta,mai baga vreo 80-100.000 € ca s-o populezi 4-5 ani la rand,mai investeste si-n sistemul de paza,pune-o la dispozitie cu o taxa de 50 ron,(nu mai mult!) tuturor ,nu catch&release,ci la liber,si garantez ca in 3-4 luni,nu doar ca vei avea doar o baltoaca numai cu brostaci,ci vei avea si colectie d ...ce lasa romanu' in urma cand iese in natura! nu acuz pe nimeni,nu fac apropouri,dar suntem in Romania,si chiar mnetale care sari la topicul asta in sus,la celalalt topic faceai mare scandal ca e hotie ca cer bani si nu iti dau peste!
Domnul care are balta nu posteaza aici pt ca e de-o modestie rara,dar te asigur ca balta este NUMAI UN HOBBY,o pasiune imensa pt NATURA,nu afacere de baza! daca ai vazut pozele ai vazut o minidelta acolo,cum crezi ca ar pastra-o daca nu prin masuri drastice,si lasand sa pescuiasca acolo doar pescarii despre care are cat de cat garantia ca nu prejudiciaza in vreun fel micul ecosistem de acolo????????????????????????????? :?: :?: :?: :?:
Daca te va supara postarea mea,retine ca nu e o ofensa asupra omului,ci asupra ideii,iti ofer ocazia sa ne "duelam"...nu pe forum si nici fizic sau :-@ verbal,ci invitandu-te imediat cum vine primavara la o partida...."prinde si elibereaza" si altfel vei vedea lucrurile dupa asta,garantez!
P.s-Daca tot ai intrat intre noi,pe acest forum,esti pe calea cea buna,mereu bine primit si informat,cu timpul cred ca vei acorda la randu-ti ceva mai multa atentie forumului si celor ce intretin site-ul,celor ce posteaza avand mai multa grija la scris....gramatic vorbind!
Retine un lucru:noi,toti,nu rezolvam niciodata nimic stand si comentand si contestand taxe si regulamente,ci numai cizelandu-ne,ocrotind natura....implicit partenerul de "lupta"...MARIA SA PESTELE....care n-are nici o vina ca sa fie omorat!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

Avatar utilizator
vali003
site team
site team
Mesaje: 1380
Membru din: 20 Noi 2007, 23:31
Localitate: Long Sault

Re: Chiroiu 4

Mesaj de vali003 » 17 Ian 2009, 00:29

Iuliane..........m-ai dat gata . Pacat , nu toti gindesc asa , dar incet, sunt semne bune.

Avatar utilizator
Ion Mironov
Partener
Partener
Mesaje: 2622
Membru din: 18 Iun 2008, 15:20

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Ion Mironov » 17 Ian 2009, 00:44

felicitari si toata stima si respesctul, pt postu si gandirea ta.....la mai multi ca tine
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

Avatar utilizator
IULIAN C
carpZone team
carpZone team
Mesaje: 981
Membru din: 26 Feb 2008, 10:28
Localitate: Buzau,Bucuresti(flotant)

Re: Chiroiu 4

Mesaj de IULIAN C » 17 Ian 2009, 01:16

Va multumesc pentru aprecieri!!
Pai...fratilor,mai ales tu Vali,sti ca mai intru si pe forumuri straine...ODATA si ODATA trebuie sa ajungem si noi in randul lumii,nu? sa avem si noi Romanii cu ce sa ne afisam,ca potential....SLAVA DOMNULUI...avem!
Postai tu,Vali la un moment dat pe topicul citat,si asta ar trebui sa fie deviza pescarului :
"Vreau sa ma relaxez,pescuiesc sportiv=catch& realease;
vreau sa mananc peste....la magazin"!
Sunt foarte pornit,nu fac parte din Green Peace...dar vreau sa luptam pt ce a mai ramas din MAMA NATURA cu tot ce tine de EA,fauna,flora....mor cand vad ca Oamenii care iubesc si conserva ecosistemul,investesc chiar in asta,sunt criticati!
In cazul de fata cel ce administreaza aceasta balta,respectele mele sincere pt ce a facut si face!
Ufff...acum realizez ca am gresit ca nu m-am anuntat la momentul respectiv dornic sa fiu moderator(daca-mi permiteau Adminii) chiar daca imi luam si eu mustrare de la dansii...ca intr-adevar,sunt..nu doar..direct realist si deschis,(e....am uitat de modestie!!! =P~ )cat si ...citez: "transant" !
Apar ,nu interesele unui om,sau al unui grup cat cele ce ar trebui sa fie ale noastre ale tuturor:valorile pe care le avem...deci Natura!

Si......SISTEMUL DE VALORI NU MI-L SCHIMB NICIODATA !!!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

gor965
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5455
Membru din: 20 Noi 2007, 20:17
Localitate: Calarasi
Contact:

Re: Chiroiu 4

Mesaj de gor965 » 17 Ian 2009, 02:32

Intotdeauna cand apare ceva deosebit ,o structura de elita ,se gasesc clevetitori ...ca nu e bine ,ca e de rau augur ,ca e de prost gust ,ca e monopol , ca e discriminare ,bla ,bla ,bla. De ce-ar mai sta sa judece corect situatia data ...ca sa piarda timpul ? Domnilor ,avem pretentia ca traim in democratie ,asa ca sunt anumite drepturi ce trebuiesc respectate ...cel mai important fiind propietatea ! Daca omul e propietar, face acolo ce vor muschii lui ,legat de organizare ,structura ,regulament si selectarea de clienti ! Uitati-va in Occident cum sunt structurate cluburile exclusiviste (de fitnes ,de golf ) si care traiesc din abonamente. Au o baza ,pe care au acces doar abonatii plus invitatii lor ! Nu au alta activitate in desfasurare ca sa le aduca profit ! Stiu ca e o comparatie fortata dar personal doar asa vad succesul unei balti exclusiv C&R.
Ptr. dl. Rica Pescarul
La noi in tara C&R nu este o forma de prigonire a pescarilor de rand ,insa pentru unii de la noi si pentru mai toti de afara ,e o caracteristica a vietii ,daca vorbim de pescuitul la crap in Europa ! Nu va obliga nimeni acum sa imbratisati acest sistem de pescuit ! Ca atare comentariile facute din prispa tastaturii despre un mod placut de viata pe malul apei si despre o balta pe care se incearca satisfacerea pescarului prin calitatea actului de pescuit , nu fac decat sa confirme faptul ca nu cunoasteti absolut deloc datele problemei ...si vorba aia ...iar vorbim discutii !
Tuturor toate cele bune !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Chiroiu 4

Mesaj de florentiniuga » 17 Ian 2009, 02:46

Rica, am vrut sa te avertizez dar ai fost mai iute de tastatura decat mine si ai dat iama cu tractorul direct in gradina raiului. Cu asemenea comentarii nu faci decat sa-ti pui lumea-n cap. Mai bine intreaba ce vrei sa stii, da-ti cu parerea despre subiectele care se discuta, informeaza-te, incearca sa-ti imbunatatesti stilul de pescuit, etc. Asta este menirea forumului nostru. Navigare placuta si lasa-ti supararile la usa cand intri. Aici esti intre prieteni.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
IULIAN C
carpZone team
carpZone team
Mesaje: 981
Membru din: 26 Feb 2008, 10:28
Localitate: Buzau,Bucuresti(flotant)

Re: Chiroiu 4

Mesaj de IULIAN C » 17 Ian 2009, 10:27

E uite,ca peste toate postarile noastre triumfa totusi realitatea din teren...desprinsa parca din Rai...
Acolo parca renaste o bucatica din ce am distrus noi...."Aurul verde" !
Acesti bobocei exprima intinerirea,renasterea a ceea ce unii credeam de mult mort...
Chiroiu.jpg
Chiroiu-minidelta.jpg
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

Avatar utilizator
julian mihai
senior
senior
Mesaje: 151
Membru din: 28 Oct 2008, 16:13

Re: Chiroiu 4

Mesaj de julian mihai » 17 Ian 2009, 17:43

Poate ca ne trebuiesc si niste legi mai aspre in ceea ce priveste protejarea naturii(ai lasat mizerie pe balta sau la piknik,chemata politia,amenda babana si acolo ai interdictie)Il rog pe domnul Vlad Pavlovici daca citeste acest forum sa le spuna celor care nu inteleg cateva reguli de pescuit din UK
Apropo,multi merg pe premiza ca:ce domne"daca am platit taxa,sa vina sa stranga gunoiul de pe balta
FairPlay Team

Avatar utilizator
Master
membru activ
membru activ
Mesaje: 107
Membru din: 31 Dec 2008, 00:31
Localitate: The Land Of Choice
Contact:

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Master » 17 Ian 2009, 19:07

Ma bucura foarte mult atitudinea voastra :D

La cat de putine locuri au ramas in tara asta asa cum le-a lasat Dumnezeu e si pacat sa ne batem joc de ele ...
Cu atat mai mult cand traim intr-o tara libera si fiecare are la dispozitie o infinitate de locuri si moduri in care sa-si petreaca timpul liber. Nu este nimeni obligat sa se supuna unor reguli daca nu vrea sa calce pe aceasta balta. Mi se pare just ca fiecare in ograda proprie si pe banii proprii sa-si impuna exigentele.

Va pun la dispozitie si 4 poze facute sambata trecuta ...

NUMAI BINE !
Fişiere ataşate
IMG_2257.JPG
IMG_2221.JPG
IMG_2163.JPG
IMG_2158.JPG
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...

Avatar utilizator
Marinita
Veteran
Veteran
Mesaje: 1191
Membru din: 08 Feb 2008, 17:43

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Marinita » 17 Ian 2009, 20:22

Master scrie:Ma bucura foarte mult atitudinea voastra :D

La cat de putine locuri au ramas in tara asta asa cum le-a lasat Dumnezeu e si pacat sa ne batem joc de ele ...
Cu atat mai mult cand traim intr-o tara libera si fiecare are la dispozitie o infinitate de locuri si moduri in care sa-si petreaca timpul liber. Nu este nimeni obligat sa se supuna unor reguli daca nu vrea sa calce pe aceasta balta. Mi se pare just ca fiecare in ograda proprie si pe banii proprii sa-si impuna exigentele.

Va pun la dispozitie si 4 poze facute sambata trecuta ...

NUMAI BINE !
Mastere :)) cu pescari la copca nu ai poze? Sau cu pesti de copca in drill? :))
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Avatar utilizator
Marinita
Veteran
Veteran
Mesaje: 1191
Membru din: 08 Feb 2008, 17:43

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Marinita » 17 Ian 2009, 20:58

Rica pescaru scrie:am citit cu oarecare interes ce ati scris despre chiroiu4 iar la sfirsit am ramas cu un gust amar ,mie misepare o monopolizare a baltilor .Nu inteleg inteleg termenul ,sa inteleg ca se ajunge se pescuiesti pe baza de pile.am vazut emisiunea si parerea mea este ca domnul caruia i sa luat interviu nici nu stia cit peste sa bagat

Nu Rica ,...stia sigur cat peste a bagat( baiatul asta nu e prost, adminisreaza acesta balta si a fost director la piscicla Calarasi) dar nu vroia sa sune a recalama. Vor vorbi rezultatele in primavara.Clubul Carp Zone a dorit o balta ca aceasta pentru ca va fi si catedra de predare a pescuitului de competitie. Ca ori ce balta care se respecta se vor elibera si abonamente.Aceste abonamente vor fi la preturi accesibile si vor fi limitate ca distribuire deoarece in primul an vor fi amenajate probabil numai 20-22 de standuri.Daca se vor vinde multe abonamente si se vor face multe rezervari saptamanale in acelas timp nu va fi bine.Sunt balti celebre (nu dau deocamdata exemple)cu acelas potential care fac rezervari la perioade de timp cu diferente de pret la sfarsit de saptamana.deci varianta ca se pescuieste la nivel de "pile" este vrajala ieftina.Scuze de acest termen dar vei vedea ca nu mint .Iar ca final sa nu crezi ca te gonesc daca ai intenti bune poate vei pescui pe aceasta balta si iti garantez noi prieteni si de ce nu peate noi adversari in competitii.Ai tot respectul meu . Dan Marinita Carp Zone
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Avatar utilizator
Master
membru activ
membru activ
Mesaje: 107
Membru din: 31 Dec 2008, 00:31
Localitate: The Land Of Choice
Contact:

Re: Chiroiu 4

Mesaj de Master » 18 Ian 2009, 02:02

Marinita scrie: Mastere :)) cu pescari la copca nu ai poze? Sau cu pesti de copca in drill? :))
Desigur Sefu' - Cu dedicatie pentru Dan Marinita poze de la pescuitul la copca ...
Fişiere ataşate
Copca.JPG
Gheata.JPG
IMG_2260.JPG
IMG_2375.JPG
IMG_2387.JPG
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”