Manjesti-VASLUI

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Avatar utilizator
miris
utilizator
utilizator
Mesaje: 10
Membru din: 05 Ian 2013, 02:28

Re: Manjesti-VASLUI

Mesaj de miris » 23 Feb 2016, 14:07

Merci de raspuns Manolo,
Acum te mai necajesc cu cateva intrebari :))))))))))))
Daca tot domnul Mustata este proprietar, te intreb pt ca se zvonea ca ar vrea sa vanda.
Daca se mai populeaza sau au fost facute populari anul trecut.


Multumesc anticipat pt informatii!

Avatar utilizator
manolo
membru activ
membru activ
Mesaje: 94
Membru din: 05 Ian 2008, 15:08

Re: Manjesti-VASLUI

Mesaj de manolo » 04 Mar 2016, 13:59

Populari s-au facut atat anul trecut cat si anul acesta cu cantitati suficiente de crap romanesc vara1 si vara a2 a.De aceia rugamintea mea este sa se elibereze imediat puietul de crap in bune conditii.

Avatar utilizator
manolo
membru activ
membru activ
Mesaje: 94
Membru din: 05 Ian 2008, 15:08

Re: Manjesti-VASLUI

Mesaj de manolo » 07 Mar 2016, 22:55

REGULAMENT
DE EXERCITARE A PESCUITULUI SPORTIV-RECREATIV
IN CADRUL AMENAJARII PISCICOLE MINJESTI
ANUL 2016
1. Prezentul regulament trebuie citit in totalitate si reprezinta acordul dumneavoastra ca ati luat la cunostinta si va conformati regulamentului de acces si pescuit sportiv recreativ pe Acumularea Manjesti. Pescarul este obligat sa prezinte pentru completarea chitantei un act de indentitate si sa semneze de luare la cunostinta a regulamentului. Plata taxei confirma ca sunteti deacord cu acest regulament.Firma SC.SCOICA –. AGROIND SRL prin reprezentantii ei legali isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si au dreptul de a verifica respectarea regulamentului si aplicarea penalitatilor in orice moment din zi si din noapte. Chitanta se pastreaza pana la terminarea partidei de pescuit,nu este transmisibila si nu se poate plati fractii din zi. Locul ocupat de catre un pescar-chitanta este de maxim 6 m pe mal si intre pescari de minim 30 de metri .
2.Pescuitul este intezis pe dig si o suta de metri de o parte si de alta a digului . Camparea pe malul acumularii pe timpul noptii este interzisa cu exceptia celor care au achitat taxa de noapte.Pescuitul se desfasoara exclusiv de pe mal fiind intezis intrarea in apa decat pana la genunchi . Este intezis nadirea sau accesul pe luciul apei cu navomodel ,barci ,saltele sau alte mijloace gonflabile. Scaldatul fiind strict interzis.
3. Durata unei partide de pescuit este de 12 ore pretul acesteia fiind de 50 de roni. Intervalele orare sunt 06:00 – 18:00 (partida de zi) si 18:00 – 06:00 (partida de noapte).La achitarea unei partide de 24 de ore pretul este de 90 de roni.
4. Pescarul poate fi insotit de sotie sau copil pana la varsta de 14 ani, care nu vor plati taxa. Pentru alti insotitori se va plati o taxa suplimentara de 10 lei. Noaptea nu se pot primi vizitatori.
5. Este strict interzis pescuitul la “bomba”, “arici”, parasuta …etc. Se va pescui exclusiv cu monturi cu maxim 2 carlige numai pe directia inainte fara a stanjeni vecinii,cu un numar de maxim patru lansete,orice lanseta in plus duce la plata altui bon de pescuit. . Este interzis pescuitul la undita
6. In baza unei chitante de 12 ore se pot retine 5 kg de peste si 10 kg la o partida de 24 de ore.Exemplarele de Crap cu greutatea mai mica de 1 kg si Cteno cu greutatea mai mica de 1.5 kg se elibereaza imediat in apa fara sa fie raniti.Este interzisa retinerea unei cantitati de peste mai mare de cat cea admisa.
7. Pescarul care va fi gasit ca incalca regulamentul lacului, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment fara returnarea taxei de pescuit.
8. Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat,fara chistoace de tigari, coji de seminte, resturi menajere sau alte obiecte.
9. Este interzisa ascultarea muzicii pe balta, indiferent de gen, daca acest lucru deranjeaza vecinii de pescuit. Se va pastra un comportament civilizat, administratorul isi rezerva dreptul de a selecta clientii.
10. Acumularea Manjesti este dotata cu camere de supraveghere iar imaginile se arhiveaza putand fi accesate ulterior de administratie. Incalcarea oricarei norme prevazute in regulament confera dreptul administratiei baltii de a nu mai permite accesul pe balta si drept de pescuit autorului.
11. Orice furt sau tentativa de furt va fi raportata organelor de politie, constituind infractiune pedepsita de lege cu inchisoare de la 1 la 5 ani, conform art.227 din Codul Penal.Cel care va fi prins ca sustrage(ascunde) peste se va face vinovat de furt,fapta penala pedepsita conform art.208 Codul Penal.
Este obligatoriu ca în tot timpul cât vă aflați pe această propietate să respectați regulile sociale și normele de conduită morală și este strict interzis ca prin acțiunile dumneavoastră să vă puneți în pericol viața sau integritatea corporală atât a dumneavoastră cât și a celor din jurul dumneavoastră..
12. Firma SC.SCOICA –AGROIND.SRL nu asi asuma raspundera pentru accidentele de pe malul acumularii din timpul partidelor de pescuit si de disparitia bunurilor pescarului.Pescarul este direct raspunzator ca insotitorii acestuia sa respecte acest regulament.
Va multumim pentru intelegere si va uram fir intins! Nr.contact: 0740405733

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”