alinuu scrie:Dl Dan, pentru feeder nu aveti nimic in plan ? :d
suspectu2 scrie:va salut pe toti , as vrea sa stiu daca vartejul care intra in momitor trebuie sa ramana la locul lui pentru autointepare, sau sa culisese momitorul cu totul ? si a doua intrebare, aca vartejul sta in momitor.. mai are rost sa pun stoper de cauciuc deasupra tijei momitorului??
suspectu2 scrie:nu sunt de la domnul dan, as vrea sa iau vreo 3-4 nu stiu insa cum, sunt momityoare normale... de la un magazin de pescuit din ploiesti, dar am inteles ideea, multumesc, o sa fac cateva poze sa le postez pentru pareri, sper sa nu deranjez pe nimeni
suspectu2 scrie:nu sunt de la domnul dan, as vrea sa iau vreo 3-4 nu stiu insa cum, sunt momityoare normale... de la un magazin de pescuit din ploiesti, dar am inteles ideea, multumesc, o sa fac cateva poze sa le postez pentru pareri, sper sa nu deranjez pe nimeni
eden scrie:mai degraba un varf de scobitoare infipt in tija... cu stopperul am incercat si de obicei fuge inapoi pe fir destul de mult daca pescuiesti la distanta mai mare...
eden scrie:mai degraba un varf de scobitoare infipt in tija... cu stopperul am incercat si de obicei fuge inapoi pe fir destul de mult daca pescuiesti la distanta mai mare...
jonny_23 scrie:eden scrie:mai degraba un varf de scobitoare infipt in tija... cu stopperul am incercat si de obicei fuge inapoi pe fir destul de mult daca pescuiesti la distanta mai mare...
si in caz de ruptura?eliberarea pestelui nu se mai face?
Dan Mitranescu scrie:Incepand cu luna Martie sunt disponibili si plumbii ecologici pentru plantat sau ape curgatoare .
Vopseaua este aceeasi ca la modelele anterioare , deja cunoscute.
130g - 3,10 lei
160g - 3,50 lei
180g - 3,90 lei
220g - 4,40 lei
http://danmitranescu.ro/209-698/PLUMBI- ... LANTAT.php
arhanghelu scrie: Plumbi pentru plantat de 90-100g nu aveti???
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator