Pescuitul in mocirla

Concurs la discurs sau totul despre competitii

Moderator: florentiniuga

Avatar utilizator
Alexandru Mihai
Veteran
Veteran
Mesaje: 1520
Membru din: 16 Ian 2010, 14:33
Localitate: Mogosoaia

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de Alexandru Mihai » 18 Dec 2013, 23:07

florentiniuga scrie:Maxx, eu sunt batran deja, las altora mai tineri sansa de a face ceva pentru ei. Ma rezum doar la rolul de consilier si asta doar daca e nevoie de sfaturile mele. Faptul ca tu ai renuntat (prea usor dupa parerea mea) la sansa asta, e regretabil. Inca mai afirm ca ai fost cel mai implicat manager al clubului si simt ca ai ramas legat de Carp Zone.
off-topic scrie:In ceea ce priveste sponsorizarile, nu e nimic imposibil. Exista o lege a sponsorizarii si daca ai un prieten administrator al unei firme cu profit bun, in loc sa dea banii la stat ii poate da unui club. Pentru el e totuna, doar sa stie si sa vrea, ori daca ti-e prieten, nu vad ce ti se pare imposibil. Suma in discutie nici macar nu era mare dar era suficienta. In plus, pe langa expunerea publicitara in concursuri, care fie vorba intre noi, e destul de subtire, beneficiaza de reclama in emisiuni, pe site-ul nostru si in retelele de socializare de care dispunem, ceea ce inseamna deja ceva. Nu-mi sta in caracter sa ma laud dar Infopescar.tv si pescuitul,ro sunt singurele site-uri din pescuitul romanesc pe care Google nu le-a declasat pentru practici incorecte (in special de fortare a traficului) si mai au page-rank 4. Asta inseamna seriozitate si e un avantaj major pentru cei care doresc publicitate, nu numai in domeniul pescuitului, ci al oricaror produse sau servicii care se adreseaza unui target masculin.
Este greu sa uit de unde am plecat, in CZ m-am format, ca si manager am incercat sa fie bine pentru club.

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de florentiniuga » 19 Dec 2013, 02:21

Reportajele si articolele, chiar nu sunt treaba nici a clubului, nici a ta sau a altcuiva. E activitatea mea comerciala si faptul ca e in acelasi domeniu priveste-l ca pe o intamplare. E absurd sa-i spui cuiva sa-si lase munca si sa se ocupe de partea de hobby ca-i mai importanta.

Insist sa revenim insa la subiect. Nu vreau sa cred ca ai primit vreo "directiva" (apropo de semnatura) sa deturnezi dezbaterea ca deranjeaza, asa cum sugera dl.Popescu. Ai ocazia sa te exprimi. Tu esti multumit de sistemul actual? de cum s-a desfasurat anul trecut CN-ul? Esti de acord cu modul cum se poarta discutiile pe forumuri? Vezi ceva constructiv in asta sau dimpotriva? Ai vreo opinie legata de modul cum s-ar putea solutiona situatia? practic probabil si posibil, nu discutam la modul ideal. Astea sunt subiectele. Clubul nostru a fost introdus doar ca exemplu in articol. Si daca crezi ca toate astea sunt simple discutii de iarna, ca in anii trecuti (probabil nu esti singurul), ma tem ca te inseli si nu ai inteles care e de data asta miza, ce suntem pe cale sa pierdem si cat ne va lua sa mai refacem vreodata ce am avut si e pe cale sa se spulbere.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
Alexandru Mihai
Veteran
Veteran
Mesaje: 1520
Membru din: 16 Ian 2010, 14:33
Localitate: Mogosoaia

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de Alexandru Mihai » 19 Dec 2013, 22:02

florentiniuga scrie:Reportajele si articolele, chiar nu sunt treaba nici a clubului, nici a ta sau a altcuiva. E activitatea mea comerciala si faptul ca e in acelasi domeniu priveste-l ca pe o intamplare. E absurd sa-i spui cuiva sa-si lase munca si sa se ocupe de partea de hobby ca-i mai importanta.

Trebuia sa citesti printre randuri.

Insist sa revenim insa la subiect. Nu vreau sa cred ca ai primit vreo "directiva" (apropo de semnatura) sa deturnezi dezbaterea ca deranjeaza, asa cum sugera dl.Popescu.

NIMENI niciodată nu o sa îmi spună ce sa vorbesc, unde și cu cine, indiferent de numele lui...prin urmare nu este nici o directiva din partea nimănui...credeam ca ma cunoști mai bine.

Ai ocazia sa te exprimi. Tu esti multumit de sistemul actual? de cum s-a desfasurat anul trecut CN-ul?

Ma exprim...da sunt mulțumit de actualul sistem, anul acesta sa desfășurat un CN corect, fără furturi sau discuții.


Esti de acord cu modul cum se poarta discutiile pe forumuri? Vezi ceva constructiv in asta sau dimpotrivă?

Nu, nu sunt de acord cu discuțiile pe forumuri in care Dl Popescu are momente in care bate câmpii, in loc sa adune pescarii la o discutie pe tema : Federatia Romana de Pescuit Sportiv. Nu a știut niciodată sa isi apropie cluburile si pescarii cu experienta.
Vorbeste din Codul Penal...si crede ca i se atribuie absolut tot, din pacate face mai mult rau decat bine pescuitului sportiv in acest moment.
Din păcate Dl Popescu se bazează doar pe lege si deloc pe fapt, dpmdv Federația este un lucru foarte bun dar foarte rău înțeles de Dl Popescu, care se crede Dumnezeu in pescuit si care se bălăcărește cu pescarii pe forumuri...nu asa se procedează.


Ai vreo opinie legata de modul cum s-ar putea solutiona situatia?

Personal...intai as avea toate hartiile in mana, tot ce inseamna organizare CN care trimite echipa castigatoare la CM si aici as puncta si recunoasterea Federatie de catre FIPS CIPS ca si organizatie care trimite echipa nationala la CM dupa care nu ar mai trebui sa fac absolut nimic...toate cluburile mari sau mici vor cere afilierea la FRPS.
Din pacate in acest moment AGVPS trimite echipa la CM asta cu ACTE...pana in aprilie la urmatorul congres CIPS dl Popescu poate doar sa spere, nu are nimic oficial in acest moment.


practic probabil si posibil, nu discutam la modul ideal. Astea sunt subiectele. Clubul nostru a fost introdus doar ca exemplu in articol. Si daca crezi ca toate astea sunt simple discutii de iarna, ca in anii trecuti (probabil nu esti singurul), ma tem ca te inseli si nu ai inteles care e de data asta miza, ce suntem pe cale sa pierdem si cat ne va lua sa mai refacem vreodata ce am avut si e pe cale sa se spulbere.

Florentin, noi pescarii nu pierdem absolut nimica...AGVPS-ul pierde cateva zeci de mii de Euro...atât, pentru ca noi pescarii nu reprezentam nimic in fata lor. Nici măcar nu ii interesează despre noi...vorba spusa si de Dl Popescu...
Eu unul as adera la FRPS dar ma streseaza urmatoarele intrebari: FRPS TRIMITE LA CM ECHIPA NATIONALA???...acum in momentul asta are hartie oficiala de la CIPS in care este recunoscuta ca entitate care reprezinta Romania la FIPS CIPS ???

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de florentiniuga » 20 Dec 2013, 05:15

Cred ca Federatia poate merge pana la urmatoarele alegeri (chiar si dupa) si cu dl. Popescu in pozitia de presedinte dar cu doua conditii:
1. Sa se rezume la actul administrativ si de reprezentare in relatia cu tertii, fara a se implica sub nicio forma in managementul sportiv in sine;
2. Cluburile sa inteleaga ce forta au impreuna, pentru ca aceasta forta nu poate fi exercitata decat impreuna din interior.
Am mai auzit opinii superficiale de genul: Popescu are 10 cluburi si va avea mereu majoritatea voturilor. Total gresit, pentru ca fiecare isi pune la socoteala doar cluburile de la stilul lui de pescuit. Exista insa crapul, spinningul, stationarul, feederul si chiar fly-fishingul. Si chiar daca nu au toti CIS, in cateva luni pot aparea inca cel putin 10 cluburi pe langa cele care au deja CIS. Pana in aprilie-mai, cu un pic de implicare, federatia ar putea sa aiba minim 25 de cluburi. Si va asigur, ca participant la una din adunarile federatiei, ca nici presedintii celor 10 cluburi fondatoare nu sunt obedienti. Sunt oameni cu coloana vertebrala, pe care i-a adus acolo in primul rand ura si neputinta in fata AGVPS-ului, pentru ca nu toti au avut forta si ambitia lui Stefan Popescu sau Nicu Popovici (AP Banatul) de a se lupta prin tribunale ani de zile cu mafia padurarilor. Asa cum am zis, am participat la Alba la sedinta de acum aproape 3 ani (o am filmata) cand am depus cererea de aderare a clubului la federatie, impreuna cu cei de la Free Carp Deva. A fost prezent acolo si un reprezentant al LRS si pot confirma toti cei prezenti ca sedintele nu se poarta in acord, disciplina si supunere iar voturile nu sunt nicidecum intotdeauna favorabile presedintelui.
Pe de alta parte, in ciuda capacitatii laudabile de realizare a federatiei, dl. Popescu este cel mai prost comunicator pe care l-am intalnit vreodata si desfasoara de prea multa vreme o campanie autodistructiva care nu a adus nimic bun. Daca ii spun cativa pescari de elita ca greseste, poate sa nu-i bage in seama, cand ii spun majoritatea pescarilor ca e gresit, ar putea sa-i trezeasca indoieli dar cand ignora si atentionarile specialistilor in promovare si comunicare, e de natura sa-i puna pe ganduri si pe cei de buna-credinta.

De partea cealalta a baricadei avem un AGVPS arogant, mut, in evidenta impotenta, din ce in ce mai huiduit de pescari, de care cluburile fug ca potarnichile. Sfarsitul acestui ultim mamut comunist e foarte aproape, e deja in agonie.
Din pacate, nici din tabara pescarilor de competitie nu s-a coagulat in ultimii ani nicio initiativa viabila.
Istoric si sociologic vorbind, o masa mare de oameni, dominata de relatii haotice, pentru a se transforma intr-un organism functional, pentru a adopta o forma de organizare, are nevoie de un lider puternic, pentru ca anarhia place. Nimeni nu vrea reguli, fiecare isi vrea propriul set de libertati dar anarhia nu a fost, nu este si nu va fi niciodata un model viabil, nici macar intre animale.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de florentiniuga » 20 Dec 2013, 06:35

Am senzatia ca sedinta de la Agvps (de azi daca nu ma insel) va aduce schimbari radicale si ma bucur daca o discutie argumentata, bazata pe logica bunului simt, cum sper ca se poate purta si in continuare aici, este de natura a influenta deciziile catorva din cei care au un cuvant greu de spus.
Asteptam vesti si sper ca CM 2014 va insemna totusi Romania si Corbu.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

gor965
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5455
Membru din: 20 Noi 2007, 20:17
Localitate: Calarasi
Contact:

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de gor965 » 20 Dec 2013, 11:58

florentiniuga scrie:......... ma bucur daca o discutie argumentata, bazata pe logica bunului simt, cum sper ca se poate purta si in continuare aici, este de natura a influenta deciziile catorva din cei care au un cuvant greu de spus.
......
Dintre cei cu functie de decizie, chiar crezi ca urmareste cineva ce discuta si isi doresc pescarii ? E nu cred ! Toate actiunile lor sunt bazate pe propriile dorinte si nu am vazut pana acum nici o intentie in a schimba ceva in domeniu. Ce mi-e AGVPS care nu da doi bani pe pescuitul de competitie, ce mi-e FRPS care face pescuit de competitie la apelul bocancilor ! De la alde Selaru e normal sa nu te astepti la cine stie ce pe partea asta de pescuit (pe ei oricum ii intereseaza vanatoarea si pescuitul recreativ...ca de acolo vin banii), dar de la Popescu te-ai fi asteptat la mult mai mult ca doar o federatie se ocupa in primul rand de pescuitul de performanta. Ei bine, concluzia de pana acum e cea de mai sus...nu dau doi bani pe ce vor pescarii de competitie...spun ca ei stiu mai bine, ca stiu ce spune legea, ca stiu ce nevoi au restul, ca trebuie sa primeze ce vrea conducatorul spuprem, ca el aigura, el autorizeaza, el obtine, el trimite, el aduce bani, el dicteaza ... ce vrea palaria lui !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de florentiniuga » 20 Dec 2013, 16:34

gor965 scrie:
florentiniuga scrie:......... ma bucur daca o discutie argumentata, bazata pe logica bunului simt, cum sper ca se poate purta si in continuare aici, este de natura a influenta deciziile catorva din cei care au un cuvant greu de spus.
......
Dintre cei cu functie de decizie, chiar crezi ca urmareste cineva ce discuta si isi doresc pescarii ? E nu cred ! ...
Nu am scris degeaba chestia asta. In ultimele zile am fost in contact cu o parte din cei implicati in "negocieri" si stiu ca urmaresc cu atentie tendintele si comentariile pescarilor (cele care pot fi citite ;) ). De aceea am si pomenit de sustinerea care i-ar prinde bine d-lui Carstocea pentru a lua o decizie majora. Vom vedea ce se va hotara pana la urma dar eu sunt optimist ...iar dl. presedinte Popescu sper sa inteleaga atunci cand spune ca federatia nu discuta cu pescarii ci cu cluburile, ca asta e valabil si pentru dansul, ca prim reprezentant al federatiei. In cazul forumului nostru cel putin, nu poate fi acuzat ca nu a dat dovada de moderatie si rezumare la atributii.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
Popescu Stefan
membru activ
membru activ
Mesaje: 54
Membru din: 19 Apr 2011, 18:34

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de Popescu Stefan » 20 Dec 2013, 21:33

Evident! Este un forum serios și bine gestionat!

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Pescuitul in mocirla

Mesaj de florentiniuga » 10 Ian 2014, 19:31

Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse despre competitii”