Sistemul

Despre canibalcanizarea cu miros de Carpati - 100% despre pescuit

Moderator: Qnyx

Avatar utilizator
tibi_m
Veteran
Veteran
Mesaje: 593
Membru din: 07 Mai 2009, 16:25
Localitate: Bucuresti

Re: Sistemul

Mesaj de tibi_m » 23 Noi 2010, 22:50

gor965 scrie:
tibi_m scrie: ............................................................
Iar apropos de arbitraje probabil ca ar trebui constituita o asociatie independenta care sa se ocupe doar de arbitraje sa aibe arbitri instruiti si atestati si sa raspunda in solidar cu acestia pentru toata prestatia
Pai sunt ...vre-o 2 parca ! :-?
nu sunt exclusiv de arbitraj. au multe altele in statut. si oricum nu au o recunoastere unanima. dar asta cu unanimitatea...

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Sistemul

Mesaj de florentiniuga » 23 Noi 2010, 23:31

Ba da Tibi, APS-ul se ocupa de arbitraj si sunt unanim acceptati. Din vechiul APS s-a desprins si AP21, asa ca merge si o licitatie, care cere mai putin sau accepta conditii mai rezonabile.

George, nu mai provoca. ;) La momentul potrivit, fii sigur ca vor incepe sa apara si comunicatele AGVPS. A fost an fara un razboi al comunicatelor? Sper doar ca anul acesta va fi un razboi mai scurt sau chiar deloc.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
buhac
senior
senior
Mesaje: 162
Membru din: 19 Feb 2008, 14:12

Re: Sistemul

Mesaj de buhac » 24 Noi 2010, 07:45

In anul 2007 calificarile au avut loc pe loturi ,o singura etapa desfasurata pe balta Hobaia cu alinierea la start a 6 loturi si terminand decat 5 .Un lot intreg a plecat acasa din cauza ca la o echipa sa gasit un peste mort prin deces !
Atunci lutul castigator SENZOR a reprezentat Romania devenind VICECAMPIONI MONDIALI !
Au fost capabili sa se impuna in 72 de ore si tot asa au facuto si la C.M ca tot 72 de ore dureaza .
Desfasuranduse o singura etapa pe o balta mare " Sarulesti " sectorizata nu ar mai avea loc traditionalele jocuri de culise ,cheltuielile cu nazi,deplasari ,timp ,arbitraj etc. Cu banii ramasi LOTUL CASTIGATOR se va putea deplasa in Italia pentru antrenamente pe balta unde se va desfasura C.M.
Ce parere aveti ? Ce propuneri concrete aveti ? Cum si unde doriti sa se desfasoare calificarile ? Criticand ce nu a fost bine pana acum nu ajuta cu nimic daca nu venim sa inlocuim greselile cu altceva bun .

Lotul Acvila este de acord cu desfasurarea unei singure etape pe balta Sarulesti indiferent daca se va tine pe loturi de 10 ori echipe de 3 pescari ?
Celelalte Cluburi ce parere aveti ?
**== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **== **==

Avatar utilizator
Alexandru Mihai
Veteran
Veteran
Mesaje: 1520
Membru din: 16 Ian 2010, 14:33
Localitate: Mogosoaia

Re: Sistemul

Mesaj de Alexandru Mihai » 24 Noi 2010, 08:50

Cum sectorizezi Sarulestiul, Nea Costica nu uita ca in vara cateva echipe nu au vazut bip la senzori si nu cred ca se va pune acea balta la dispozitie pentru calificari.Ai vazut si tu ce sa intamplat la ultimul concurs, peste la portbagaj.

Avatar utilizator
buhac
senior
senior
Mesaje: 162
Membru din: 19 Feb 2008, 14:12

Re: Sistemul

Mesaj de buhac » 24 Noi 2010, 09:54

Simplu se imparte balta in 3 si fiecare lot va avea cate o echipa in fiecare sector .Rar a fost cand sa facut concursuri pe sectoare valorice si castigatorii au fost din sectorul cotat cel mai bun .Pe unde calca Tata Nitu in urma lui numai locuri bune rasareau .Eu nu prea stiu sa fi fost echipe inafara de Senzor si Senior sa nu prinda si ei acolo cate un pestisor :)) :)) :)) :)) :))
Atunci va fi cu totul altceva etapa se va tine in perioada cand pestele mananca ,se va puncta de la 1,5 kg ,se va puncta TENUL ,totul se va desfasura conform regulamentului CIP-FIPS .In Italia are ten cu obrazul subtire in balta .
Pana la urma C.Z cum doreste sa particupe ?

Avatar utilizator
Alexandru Mihai
Veteran
Veteran
Mesaje: 1520
Membru din: 16 Ian 2010, 14:33
Localitate: Mogosoaia

Re: Sistemul

Mesaj de Alexandru Mihai » 24 Noi 2010, 10:02

Nea Costica, o sa vedem cum participam, ideea e ca nu stim cum se vor face calificarile ca sa putem da un raspuns exact, loturi sau echipe de 3 pescari.

Avatar utilizator
buhac
senior
senior
Mesaje: 162
Membru din: 19 Feb 2008, 14:12

Re: Sistemul

Mesaj de buhac » 24 Noi 2010, 10:53

Alex
Trebuie sa se desfasoare cum doreste majoritatea pescarilor indiferent cine va fi organizatorul .Daca reprezentantii cluburilor ar face cunoscuta dorinta lor [ bineinteles dupa ce consulta membri ] nu mai ramane decat sa numeri cati pescari doresc sa se desfasoare pe cluburi si cati pescari doresc pe echipe dar in acelas timp sa fie dispusi sa achite un avans pentru garantare de participare . In momentul de fata uni cred ca este prea devreme ,altii tac din gura sa nu supere pe cineva ,altii nici nu baga in seama amanuntele ca ei oricum vor participa dar la sfarsit majoritatea vor critica cate ceva ca ei nu au fost consultati si vor cere SOCOTEALA .

Scrie răspuns

Înapoi la “Politica lu' Peste”