CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Moderator: florentiniuga

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 20 Iul 2016, 15:05

CUPA TOAMNEI LA CRAP EDITIA I
SAN PAUL ( AGROPISC)
06-09 OCTOMBRIE 2016

Durata concursului: 72 de ore

ORGANIZATOR:
AHMED AZIZ

LOCURI DISPONIBILE : 16 de locuri

Concursul se va tine pe Lacul San Paul (BALTA C&R)

Taxa: 1.000 RON/Echipa

Echipele vor fi formate din 2 sau 3 pescari cu drepturi depline.

Concursul se va desfasura dupa sistemul cantitate/calitate. In clasamentul de calitate vor conta doar cei mai mari 5 pesti.
3 premii la general:

Locul I – 4.500 RON (cupe,medalii)
Locul II – 2.500 RON (cupe,medalii)
Locul III – 1.500 RON (cupe,medalii)

Captura concursului –1000 RON (se cumuleaza cu alte celelalte premii si nu se scade din clasamentul de cantitate sau calitate)

Premiile sunt valabile daca participa 16 de echipe.
Concursul se va desfasura cu conditia participarii unui numar minin de 14 echipe, caz in care premiile vor suferi modificari.

Locul este garantat doar celor care achita avansul – 500 RON pana la data de 25 august 2016 in vederea rezervarii locului. Echipa care a achitat avansul si nu mai poate participa la concurs din diverse motive, isi va vinde locul altei echipe. Avansul platit nu se restituie.
Plata integrala se va efectua pana cel tarziu la data de 15 septembrie 2016.
Adunarea pe balta se va face in data de 06 OCTOMBRIE 2016 la ora 9.00 in vederea efectuarii tragerii la sorti si a sedintei tehnice. Concursul va incepe la ora 12.00.

La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (Standurile nu se aleg ci se trag la sorti)



REGULAMENT
I. CONDIŢII DE PESCUIT
A. Se pescuieşte cu 4 lansete de echipă (eliminare). Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 4. Echipa este formată din maxim 3 concurenţi cu drepturi depline. Este strict interzisa folosirea inaintasului textil (eliminare). Se poate folosi ca alternativa inaintasul conic.
B. Este posibila folosirea boilesurilor, a pop-up-urilor, porumb, plastice, pelete la cârlig.
Este permisa folosirea saculetului PVA, meltexului sau a pastei pe boilesul sau pop-upul de la cârlig. În săculeţul PVA se pot pune atât boilesuri cât şi spărtură , seminţe, pelete.
C. Este permisă folosirea momitorului.
D. Este permisa folosirea pastei sau a altei năzi pe plumb.
E. Pescuitul se face cu un singur cârlig pe montură. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului. Este OBLIGATORIE folosirea monturilor care să permită eliberarea crapilor în caz de ruptură ( montura culisantă sau cu plumb pierdut). (ELIMINARE)
F. Se pescuieşte doar în faţa standului, locul de pescuit putând fi balizat şi cu markere luminoase.( 2 AVERTISMENTE apoi ELIMINARE))
G. Nu este obligatorie folosirea rod pod-ului.
H. Pe durata concursului se poate face doar o singură schimbare. Se anunţă arbitrul de sector şi se consemnează în fişe.
I. Echipele sunt OBLIGATE să fie dotate cu saci de crap marime mare (minim 10) , saltea de primire tip cadita şi spray pentru tratarea crapilor. (echipa care nu va face dovada accesoriilor de mai sus va incepe mai tarziu concursul, dupa remedierea lipsurilor). Concurenţii trebuie să manevreze cu grijă crapii pe mal pentru a evita rănirea sau moartea acestora. După prindere peştii se pun imediat în sacii pentru crapi iar sacii se bagă cât mai repede în lac ( se evită rănirea sau moartea crapilor)- (ELIMINARE)
J. Se poate intra în apă la scoaterea peştelui sau pentru a lega peştii, pana la nivelul genunchilor.
K. Concurenţii NU au voie să facă scandal şi să deranjeze vecinii de stand. Se pot primi vizite până la ora 19 (doar pe jos). ( 1 AVERTISMENT apoi ELIMINARE)
ATENŢIE - La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (STANDURILE NU SE ALEG CI SE TRAG LA SORTI)
II . NĂDIREA
A. Se poate nadi cu boilies, pelete, seminte, pasturi. Interzisa nada vie (ELIMINARE)
B. Se poate nadi cu bastonul, cupa de nădire, catapulta, praştia, racheta de nădire, spombul. Este INTERZISĂ folosirea sonarului şi a bărcii de nădit (ELIMINARE)
Atentie!Nadirea grea este permisa doar intre orele 12.00-18.00, in rest se poate nadi fara exceptie cu bastonul de nadire. (1 AVERTISMENT apoi ELIMINARE)
III . CÂNTĂRIREA
A. Punctează crapul comun, oglindă şi amurul.
B. La fiecare cântărire participă şi semnează obligatoriu un vecin de stand şi arbitrii.
C. Cântărirea se face, de regulă, de 3 ori în 24 de ore, iar semnăturile se fac în dreptul fiecărei cântăriri. Fiecare peşte se cântăreşte separat. Înainte de fiecare cântărire a fiecărui crap se face tara. ATENŢIE vecinul care asistă la cântărire semnează imediat după fiecare cântărire în parte( deci nu la sfârşit). Dacă numărul de arbitrii precum şi numărul de crapi prinşi NU PERMIT executarea a 3 cântăriri / zi, atunci se vor face obligatoriu 2 cântăriri.
D. Într-un sac se poate păstra un singur crap. (AVERTISMENT)
E. În cazul capturării unui crap comun/oglinda de cel putin 15 kg sau a unui amur de cel putin 10 kg, echipele pot solicita imediat cântărirea de către arbitrii a acestora.
F. Este OBLIGATORIE păstrarea crapilor în condiţii cât mai bune în saci . Dacă o echipă prezintă la cântărire un crap mort, echipa va fi avertizată crapul nu se ia în considerare ( 1 AVERTISMENT apoi ELIMINARE)
G. Crapii se pot păstra în afara standului acolo unde situaţia impune, sunt posibilităţi, şi cu acordul arbitrului. Echipele sunt OBLIGATE să cântărească toţi crapii prinşi. NU este voie să se reţină peştii în sac decât până la primul cântar oficial. Sacii se ancorează la vedere (ELIMINARE)
H. Arbitrii sunt obligaţi să aplice regulamentul, să se autosesizeze când este cazul şi să noteze avertismentele pe foaia de arbitraj ( altfel avertismentul nu este valabil).
I. Dacă vor interveni alte probleme care nu sunt trecute în acest regulament, se va lua o hotărâre împreună cu reprezentanţii organizatorilor şi a arbitrilor în decurs de o oră de la semnalarea problemei.
IV. DEPARTAJARE
A. În caz de egalitate la clasamentul final criteriul de departajare următor va fi crapul cel mai mare prins de echipe, iar în caz de egalitate se va lua în considerare al doilea crap ca greutate şi tot aşa până la departajare. La captură al doilea criteriu de departajare va fi al doilea crap ca greutate dintre cei mai mari prinşi de echipe, iar în caz de egalitate se va lua în considerare al treilea crap ca greutate şi tot aşa până la departajare
B. Premiile se cumuleaza.

V. DISPOZIŢII FINALE
A. Din momentul terminării tragerii la sorţi vor exista 120 de minute pentru pregătirea echipamentului. În acest interval de timp este INTERZISĂ sondarea apei sau fixarea balizelor adiţionale.La finalul concursului daca se înţeapă (prinde) un crap, dar NU după darea semnalului de încetare a concursului, echipa anunţă cu voce tare si are la dispoziţie 15 minute pentru scoaterea peştelui.
B. Standurile sunt marcate terestru, iar sectorul pe apă, de regulă, balizat. Echipamentul trebuie montat în totalitate în interiorul standurilor. Maşinile se pot păstra în interiorul standului doar în numărul pe care-l permite capacitatea standului ( celelalte maşini vor sta afară în locurile stabilite de organizatori. Este INTERZISĂ iluminarea standului pe timpul nopţii cu excepţia luminii de cap şi a luminii de cort. Făcutul focului în stand se face numai sub supraveghere din partea membrilor echipei şi cu măsuri de prevenire a incendiilor. Este INTERZIS să se facă focul pe timp de noapte. Fumătorii să fie atenţi la probleme de prevenire a incendiilor. Părăsirea standului se face în situaţiile şi conform precizărilor organizatorilor.
C. Este INTERZIS scăldatul în lac.
D. Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe.
E. CONCURENŢII SĂ RESPECTE MĂSURILE DE « PROTECŢIE , SIGURANŢĂ ŞI PREVENIREA » ACCIDENTELOR ( ex. scoaterea cârligelor de la peşti mai ales dacă cârligul s-a prins şi de minciog iar crapul se zbate ; a nu se sta în spatele celui care aruncă iar cel care aruncă măcar să se uite dacă este cineva în spate etc,)
F. În caz de forţă majoră, concursul se poate reprograma, întrerupe sau declara câştigător cel care a prins cel mai mult peşte sau captura, dacă au trecut mai mult de 48 de ore de la începerea concursului. Dacă nu au trecut 48 de ore, concursul se poate întrerupe şi reprograma, dar la reluare echipele îşi păstrează locurile iniţiale. Concursul reprogramat reîncepe din minutul 1, neţinîndu-se cont de peştii care s-au prins în etapa anterioară.
G. Echipele sunt rugate să lase standul în perfectă stare de curăţenie la final, fără coji de seminţe, chiştocuri de ţigări etc.
H. Este INTERZISĂ reţinerea sau omorârea peştelui prins altul decât crapul.
I. Retragerea ( părăsirea ) concursului – conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.
J. Contestaţiile şi sesizările se fac in scris cu garanţie- conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.

Taxa se achita in contul RO45BTRL00801201L86750XX- titular cont:LUPU DIANA MARIA. cu mentiunea TAXA CONCURS
Informatii la tel:0766699287 (AHMED ADRIAN)

Caile de acces:
1. Odorheiu Secuiesc - Feliceni DJ 131 / 132B - Martinis – Sanpaul, cca 20 km.

2. Sighisoara – Vinatori DJ 137 – Cristuru Secuiesc – Feliceni DJ 131 / 132B - Martinis – Sanpaul, cca 55 km.

3. Sovata 13 A - Praid – Corund – Odorheiu Secuiesc – Feliceni DJ 131 / 132B - Martinis – Sanpaul, cca 75 km.

4. Miercurea Ciuc 13 A – Vlahita DJ 132 – Lueta – Meresti – Craciunel – Sanpaul, cca. 70 km

5. Miercurea Ciuc 13 A – Vlahita – Homorod Bai – Odorheiu Secuiesc - Feliceni DJ 131 / 132B - Martinis – Sanpaul, cca 78 km.

6. Brasov - Sfântu Gheorghe - Micfalãu - Baraolt - Ocland - Sânpaul, cca. 100 km.

7. Sibiu - Medias - Sighisoara - Vinatori DJ 137 - Cristuru Secuiesc - Feliceni - Martinis - Sânpaul, cca: 150 km
Ultima oară modificat 20 Iul 2016, 16:15 de către andita66, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
horica85
senior
senior
Mesaje: 250
Membru din: 12 Apr 2014, 08:05

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de horica85 » 20 Iul 2016, 16:11

CCC 1 Cotler Horia + parteneri

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 20 Iul 2016, 16:48

Ahmed + parteneri

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 20 Iul 2016, 16:58

Stoia + Mihai Roman

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 20 Iul 2016, 16:58

Hampu+ parteneri

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 20 Iul 2016, 19:59

Din cauza unor mici neintelegeri intre organizatori si administrtia lacului SAN PAUL data concursului se va modifica , drept urmare concursul va avea loc din 06 OCTOMBRIE si se va sfarsi duminica 09 OCTOBRIE . Am rugat un moderator sa modifice si postarea initiala . Va multumesc

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 20 Iul 2016, 20:33

andita66 scrie:CUPA TOAMNEI LA CRAP EDITIA I
SAN PAUL ( AGROPISC)
06 - 09 OCTOMBRIE 2016

Durata concursului: 72 de ore

ORGANIZATOR:
AHMED AZIZ

LOCURI DISPONIBILE : 16 de locuri

Concursul se va tine pe Lacul San Paul (BALTA C&R)

Taxa: 1.000 RON/Echipa

Echipele vor fi formate din 2 sau 3 pescari cu drepturi depline.

Concursul se va desfasura dupa sistemul cantitate/calitate. In clasamentul de calitate vor conta doar cei mai mari 5 pesti.
3 premii la general:

Locul I – 4.500 RON (cupe,medalii)
Locul II – 2.500 RON (cupe,medalii)
Locul III – 1.500 RON (cupe,medalii)

Captura concursului –1000 RON (se cumuleaza cu alte celelalte premii si nu se scade din clasamentul de cantitate sau calitate)

Premiile sunt valabile daca participa 16 de echipe.
Concursul se va desfasura cu conditia participarii unui numar minin de 14 echipe, caz in care premiile vor suferi modificari.

Locul este garantat doar celor care achita avansul – 500 RON pana la data de 25 august 2016 in vederea rezervarii locului. Echipa care a achitat avansul si nu mai poate participa la concurs din diverse motive, isi va vinde locul altei echipe. Avansul platit nu se restituie.
Plata integrala se va efectua pana cel tarziu la data de 15 septembrie 2016.
Adunarea pe balta se va face in data de 06 OCTOMBRIE 2016 la ora 9.00 in vederea efectuarii tragerii la sorti si a sedintei tehnice. Concursul va incepe la ora 12.00.

La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (Standurile nu se aleg ci se trag la sorti)



REGULAMENT
I. CONDIŢII DE PESCUIT
A. Se pescuieşte cu 4 lansete de echipă (eliminare). Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 4. Echipa este formată din maxim 3 concurenţi cu drepturi depline. Este strict interzisa folosirea inaintasului textil (eliminare). Se poate folosi ca alternativa inaintasul conic.
B. Este posibila folosirea boilesurilor, a pop-up-urilor, porumb, plastice, pelete la cârlig.
Este permisa folosirea saculetului PVA, meltexului sau a pastei pe boilesul sau pop-upul de la cârlig. În săculeţul PVA se pot pune atât boilesuri cât şi spărtură , seminţe, pelete.
C. Este permisă folosirea momitorului.
D. Este permisa folosirea pastei sau a altei năzi pe plumb.
E. Pescuitul se face cu un singur cârlig pe montură. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului. Este OBLIGATORIE folosirea monturilor care să permită eliberarea crapilor în caz de ruptură ( montura culisantă sau cu plumb pierdut). (ELIMINARE)
F. Se pescuieşte doar în faţa standului, locul de pescuit putând fi balizat şi cu markere luminoase.( 2 AVERTISMENTE apoi ELIMINARE))
G. Nu este obligatorie folosirea rod pod-ului.
H. Pe durata concursului se poate face doar o singură schimbare. Se anunţă arbitrul de sector şi se consemnează în fişe.
I. Echipele sunt OBLIGATE să fie dotate cu saci de crap marime mare (minim 10) , saltea de primire tip cadita şi spray pentru tratarea crapilor. (echipa care nu va face dovada accesoriilor de mai sus va incepe mai tarziu concursul, dupa remedierea lipsurilor). Concurenţii trebuie să manevreze cu grijă crapii pe mal pentru a evita rănirea sau moartea acestora. După prindere peştii se pun imediat în sacii pentru crapi iar sacii se bagă cât mai repede în lac ( se evită rănirea sau moartea crapilor)- (ELIMINARE)
J. Se poate intra în apă la scoaterea peştelui sau pentru a lega peştii, pana la nivelul genunchilor.
K. Concurenţii NU au voie să facă scandal şi să deranjeze vecinii de stand. Se pot primi vizite până la ora 19 (doar pe jos). ( 1 AVERTISMENT apoi ELIMINARE)
ATENŢIE - La inceputul concursului se vor efectua 2 extrageri. Prima va fi pentru stabilirea ordinii de extragere si a doua pentru stabilirea standului. (STANDURILE NU SE ALEG CI SE TRAG LA SORTI)
II . NĂDIREA
A. Se poate nadi cu boilies, pelete, seminte, pasturi. Interzisa nada vie (ELIMINARE)
B. Se poate nadi cu bastonul, cupa de nădire, catapulta, praştia, racheta de nădire, spombul. Este INTERZISĂ folosirea sonarului şi a bărcii de nădit (ELIMINARE)
Atentie!Nadirea grea este permisa doar intre orele 12.00-18.00, in rest se poate nadi fara exceptie cu bastonul de nadire. (1 AVERTISMENT apoi ELIMINARE)
III . CÂNTĂRIREA
A. Punctează crapul comun, oglindă şi amurul.
B. La fiecare cântărire participă şi semnează obligatoriu un vecin de stand şi arbitrii.
C. Cântărirea se face, de regulă, de 3 ori în 24 de ore, iar semnăturile se fac în dreptul fiecărei cântăriri. Fiecare peşte se cântăreşte separat. Înainte de fiecare cântărire a fiecărui crap se face tara. ATENŢIE vecinul care asistă la cântărire semnează imediat după fiecare cântărire în parte( deci nu la sfârşit). Dacă numărul de arbitrii precum şi numărul de crapi prinşi NU PERMIT executarea a 3 cântăriri / zi, atunci se vor face obligatoriu 2 cântăriri.
D. Într-un sac se poate păstra un singur crap. (AVERTISMENT)
E. În cazul capturării unui crap comun/oglinda de cel putin 15 kg sau a unui amur de cel putin 10 kg, echipele pot solicita imediat cântărirea de către arbitrii a acestora.
F. Este OBLIGATORIE păstrarea crapilor în condiţii cât mai bune în saci . Dacă o echipă prezintă la cântărire un crap mort, echipa va fi avertizată crapul nu se ia în considerare ( 1 AVERTISMENT apoi ELIMINARE)
G. Crapii se pot păstra în afara standului acolo unde situaţia impune, sunt posibilităţi, şi cu acordul arbitrului. Echipele sunt OBLIGATE să cântărească toţi crapii prinşi. NU este voie să se reţină peştii în sac decât până la primul cântar oficial. Sacii se ancorează la vedere (ELIMINARE)
H. Arbitrii sunt obligaţi să aplice regulamentul, să se autosesizeze când este cazul şi să noteze avertismentele pe foaia de arbitraj ( altfel avertismentul nu este valabil).
I. Dacă vor interveni alte probleme care nu sunt trecute în acest regulament, se va lua o hotărâre împreună cu reprezentanţii organizatorilor şi a arbitrilor în decurs de o oră de la semnalarea problemei.
IV. DEPARTAJARE
A. În caz de egalitate la clasamentul final criteriul de departajare următor va fi crapul cel mai mare prins de echipe, iar în caz de egalitate se va lua în considerare al doilea crap ca greutate şi tot aşa până la departajare. La captură al doilea criteriu de departajare va fi al doilea crap ca greutate dintre cei mai mari prinşi de echipe, iar în caz de egalitate se va lua în considerare al treilea crap ca greutate şi tot aşa până la departajare
B. Premiile se cumuleaza.

V. DISPOZIŢII FINALE
A. Din momentul terminării tragerii la sorţi vor exista 120 de minute pentru pregătirea echipamentului. În acest interval de timp este INTERZISĂ sondarea apei sau fixarea balizelor adiţionale.La finalul concursului daca se înţeapă (prinde) un crap, dar NU după darea semnalului de încetare a concursului, echipa anunţă cu voce tare si are la dispoziţie 15 minute pentru scoaterea peştelui.
B. Standurile sunt marcate terestru, iar sectorul pe apă, de regulă, balizat. Echipamentul trebuie montat în totalitate în interiorul standurilor. Maşinile se pot păstra în interiorul standului doar în numărul pe care-l permite capacitatea standului ( celelalte maşini vor sta afară în locurile stabilite de organizatori. Este INTERZISĂ iluminarea standului pe timpul nopţii cu excepţia luminii de cap şi a luminii de cort. Făcutul focului în stand se face numai sub supraveghere din partea membrilor echipei şi cu măsuri de prevenire a incendiilor. Este INTERZIS să se facă focul pe timp de noapte. Fumătorii să fie atenţi la probleme de prevenire a incendiilor. Părăsirea standului se face în situaţiile şi conform precizărilor organizatorilor.
C. Este INTERZIS scăldatul în lac.
D. Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe.
E. CONCURENŢII SĂ RESPECTE MĂSURILE DE « PROTECŢIE , SIGURANŢĂ ŞI PREVENIREA » ACCIDENTELOR ( ex. scoaterea cârligelor de la peşti mai ales dacă cârligul s-a prins şi de minciog iar crapul se zbate ; a nu se sta în spatele celui care aruncă iar cel care aruncă măcar să se uite dacă este cineva în spate etc,)
F. În caz de forţă majoră, concursul se poate reprograma, întrerupe sau declara câştigător cel care a prins cel mai mult peşte sau captura, dacă au trecut mai mult de 48 de ore de la începerea concursului. Dacă nu au trecut 48 de ore, concursul se poate întrerupe şi reprograma, dar la reluare echipele îşi păstrează locurile iniţiale. Concursul reprogramat reîncepe din minutul 1, neţinîndu-se cont de peştii care s-au prins în etapa anterioară.
G. Echipele sunt rugate să lase standul în perfectă stare de curăţenie la final, fără coji de seminţe, chiştocuri de ţigări etc.
H. Este INTERZISĂ reţinerea sau omorârea peştelui prins altul decât crapul.
I. Retragerea ( părăsirea ) concursului – conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.
J. Contestaţiile şi sesizările se fac in scris cu garanţie- conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.

Taxa se achita in contul RO45BTRL00801201L86750XX- titular cont:LUPU DIANA MARIA. cu mentiunea TAXA CONCURS
Informatii la tel:0766699287 (AHMED ADRIAN)

Caile de acces:
1. Odorheiu Secuiesc - Feliceni DJ 131 / 132B - Martinis – Sanpaul, cca 20 km.

2. Sighisoara – Vinatori DJ 137 – Cristuru Secuiesc – Feliceni DJ 131 / 132B - Martinis – Sanpaul, cca 55 km.

3. Sovata 13 A - Praid – Corund – Odorheiu Secuiesc – Feliceni DJ 131 / 132B - Martinis – Sanpaul, cca 75 km.

4. Miercurea Ciuc 13 A – Vlahita DJ 132 – Lueta – Meresti – Craciunel – Sanpaul, cca. 70 km

5. Miercurea Ciuc 13 A – Vlahita – Homorod Bai – Odorheiu Secuiesc - Feliceni DJ 131 / 132B - Martinis – Sanpaul, cca 78 km.

6. Brasov - Sfântu Gheorghe - Micfalãu - Baraolt - Ocland - Sânpaul, cca. 100 km.

7. Sibiu - Medias - Sighisoara - Vinatori DJ 137 - Cristuru Secuiesc - Feliceni - Martinis - Sânpaul, cca: 150 km

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 20 Iul 2016, 20:39

lista participanti:
1. CCC 1 Cotler Horia+ parteneri
2. Ahmed+parteneri
3. Stoia+ Mihai Roman
4. Hampu+ parteneri
5. Crisan Adrian Razvan+ Razvan Mihai Ranga

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 20 Iul 2016, 21:30

6. Bogdan Udrescu+ parteneri


Avatar utilizator
kerci
membru activ
membru activ
Mesaje: 101
Membru din: 22 Dec 2013, 16:49
Localitate: Brasov

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de kerci » 20 Iul 2016, 22:26

Keresztes Emeric + parteneri

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 21 Iul 2016, 08:48

lista participanti:
1. CCC 1 Cotler Horia + parteneri
2. Ahmed + parteneri
3. Stoia + Mihai Roman
4. HAmpu + parteneri
5. Crisan Adrian Razvan + Razvan Mihai Ranga
6. Bogdan Udrescu + parteneri
7. Marian Constantin
8. Keresztes Emeric + parteneri
9. Sardi Laurentiu + Orban Alexandru
Ultima oară modificat 21 Iul 2016, 11:40 de către andita66, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Vitus Levente
membru activ
membru activ
Mesaje: 86
Membru din: 17 Apr 2014, 21:13

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de Vitus Levente » 21 Iul 2016, 10:19

SipCarp1

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
SipCarp Team

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 21 Iul 2016, 11:44

andita66 scrie:lista participanti:
1. CCC 1 Cotler Horia + parteneri
2. Ahmed + parteneri
3. Stoia + Mihai Roman
4. HAmpu + parteneri
5. Crisan Adrian Razvan + Razvan Mihai Ranga
6. Bogdan Udrescu + parteneri
7. Marian Constantin
8. Keresztes Emeric + parteneri
9. Sardi Laurentiu + Orban Alexandru
10. Sipcarp 1

Avatar utilizator
andita66
membru activ
membru activ
Mesaje: 68
Membru din: 25 Feb 2012, 00:16

Re: CUPA TOAMNEI SAN PAUL 06-09 OCTOMBRIE 2016

Mesaj de andita66 » 21 Iul 2016, 13:08

Lista participanti:
1. CCC 1 Cotler Horia + parteneri
2. Ahmed + parteneri
3. Stoia + Mihai Roman
4.Hampu + parteneri
5.Crisan Adrian Razvan+ Razvan Mihai Ranga
6. Bogdan Udrescu+ parteneri
7. Marian Constantin
8. Keresztes Emeric + parteneri
9. Sardi Laurentiu + Orban Alexandru
10. Sipcarp 1
11.Energy 1 Catalin Ureche Catalin Chiscari Rascanu Radu
12. Ianko Vilmos + parteneri

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”